Головна Новини Зірки персона Напад на музиканта: екс-гітариста Оззі Осборна підстрелили під час прогулянки
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на музиканта: екс-гітариста Оззі Осборна підстрелили під час прогулянки

Стрілянина у Лас-Вегасі: Джейк Лі отримав численні поранення, наразі стан стабільний

сьогодні, 13:52
Поділіться публікацією:

Джейк Лі, відомий як колишній гітарист знаменитого рок-музиканта Оззі Осборна, потерпів від численних вогнепальних поранень під час нічної прогулянки у Лас-Вегасі, США. Стрілянина сталася близько третьої години ночі 15 жовтня. 

Напад на музиканта: екс-гітариста Оззі Осборна підстрелили під час прогулянки

Ексгітариста Оззі Осборна підстрелили у Лас-Вегасі

Як повідомляє Sky News, Джейк Лі потрапив під стрілянину, коли вигулював свою собаку. Стрілянина трапилася в тиху ніч, і зловмисник зник з місця події, залишивши музиканта з численними вогнепальними пораненнями. Джейка Лі швидко доставили до лікарні, де лікарі оглянули його та повідомили, що життєво важливі органи не пошкоджені.

Представниця музиканта, Аманда Каган, підтвердила інцидент і заявила, що Джейк перебуває у свідомості й його стан стабільний. Вона також додала, що гітарист і його родина просять поважати їхнє право на приватне життя, оскільки поліція продовжує розслідування.

"Оскільки інцидент перебуває під слідством поліції, ніяких подальших коментарів не буде. Лі і його сім'я вдячні за повагу до їхнього приватного життя", – зазначила жінка.

Тім Хейн, менеджер гурту Red Dragon Cartel, де Лі зараз грає, також прокоментував ситуацію, зазначивши, що Джейк сприймає все, що відбувається навколо, і з оптимізмом дивиться в майбутнє.

 "З милості Божої, жодні важливі органи не травмовані", – вказав Хейн.

Джейк Лі відомий як гітарист, який приєднався до гурту Оззі Осборна в 1982 році після смерті попереднього гітариста Ренді Роадса. Він був важливою частиною гурту та взяв участь у записі відомих альбомів "Bark at the Moon" і "The Ultimate Sin". Після цього він заснував власний гурт Badlands і продовжив музичну кар'єру в інших проєктах, зокрема в Red Dragon Cartel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини