Головна Новини Зірки персона Напівгола і на підборах: вагітна Емілі Ратаковскі здивувала фанатів сміливим образом
commentss НОВИНИ Всі новини

Напівгола і на підборах: вагітна Емілі Ратаковскі здивувала фанатів сміливим образом

Модель знову вибрала максимально спокусливий образ

28 жовтня 2020, 17:04 comments1515
Поділіться публікацією:

Днями власниця власного бренду одягу Емілі Ратаковскі здивувала шанувальників новиною про свою вагітність, знявшись у фотосесії для американського Vogue. І як тільки цей секрет був відкритий, вона вирішила вийти на прогулянку в сміливому вбранні. Про це пише видання newsyou.

Напівгола і на підборах: вагітна Емілі Ратаковскі здивувала фанатів сміливим образом

Емілі Ратаковскі. Фото: the-flow.ru

Відомо, що образ для фотосесії Vogue у знаменитості був максимально натуральним. Їй нанесли природний макіяж і зробили легку укладку. "Вдячна і зростаюча. Спасибі, Vogue, за цю особливу обкладинку", — написала Емілі на своїй сторінці в соціальних мережах.

Напівгола і на підборах: вагітна Емілі Ратаковскі здивувала фанатів сміливим образом - фото 2

А для прогулянки на свіжому повітрі бізнесвумен вибрала не менш відверте вбрання: вона одягла чорну довгу сукню, але з великими вирізами на животі. Свій образ модель доповнила чобітьми яскраво-червоного кольору, сонцезахисними окулярами, чорною сумочкою і декількома браслетами. Такий вихід у світ, звичайно ж, не залишив фанатів байдужими: вони почали оцінювати сміливий образ зірки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Емілі Ратаковскі вагітна первістком. Зірка фільмів "Ідеальна пастка" та "Мистецтво обману" і супермодель Емілі Ратаковскі, яка нещодавно ділилася секретами своєї стрункої фігури, шокувала шанувальників приємною новиною. Знаменитість скоро вперше стане мамою. Про це зірка повідомила в своєму акаунті в Instagram, опублікувавши зворушливе відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини