Головна Новини Зірки персона Народний артист України підтримав війну та агресію РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний артист України підтримав війну та агресію РФ

Малінін повернувся до Росії і продовжив концертну діяльність

11 лютого 2024, 22:10 comments1522
Поділіться публікацією:

Виконавець з РФ Олександр Малінін  часто приїжджав  в Україну, брав участь під час виступів  на важливих заходах. Для прикладу,  в  2021 році він прибув  на  Одещину, де  співав на концерті, присвяченому 200-річчю Болграда.

Народний артист України підтримав війну та агресію РФ

Олександр Малінін (фото з відкритих джерел)

При цьому,  в ті часи   співак не підтримував незаконну анексію Криму та окупацію Донецького регіону. Малінін  все життя  лояльно ставивсь  до українців і, що важливо,  добре   володіє нашою  державною  мовою. 

Під час своїх  концертів  він неодноразово  виконував "Ой, у лузі червона калина", а  ще мав творчу  співпрацю  з українським композитором Юрієм Рибчинським. У 2004 році  Олександр Малінін отримав звання Народного артиста України. 

Але після  початку повномасштабної війни   все змінилось. Спочатку  російський співак  поїхав з Росії до Європи, де відсиджувавсь певний  час. Кілька разів  зірка навідувалась  в Росію,  виступав  на концертах. Проте за якийсь час   він остаточно  повернувся  до країни-агресорки. 

Про велику війну на Україні  співак нічого не каже. Говорять, що після  того, як  артист повернувсь назад,  в Росію, в   Кремлі не просили  його публічно озвучувати свою позицію.  Здається,  відомий виконавець все ще  має бажання відсидітись  на двох стільцях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський актор зробив божевільну заяву про війну та підтримав агресію Кремля. Знаний російський артист, який є  також   батьком  популярного в РФ  телеведучого Івана Урганта, що  не схвалює  військове вторгнення  російських окупантів  в Україну, Андрій Ургант, заявив про свою позицію та повну  підтримку дій  кремлівського керівництва. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини