Головна Новини Зірки персона Настя Івлеева і Елджей розлучаються: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Івлеева і Елджей розлучаються: в чому причина

Блогер Анастасія Івлеева і репер Елджей офіційно підтвердили, що розлучаються і назвали основну причину такого рішення

23 серпня 2021, 00:35 comments1205
Поділіться публікацією:

30-річна російська телеведуча і відеоблогер Настя Івлеева і її 27-річний чоловік Елджей офіційно підтвердили чутки про своє розлучення, які ходили в мережі протягом декількох місяців. Екс-кохані відповіли на всі питання в інтерв'ю виданню Tatler.

Настя Івлеева і Елджей розлучаються: в чому причина

Настя Івлеева і Елджей / Фото: @instagram.com/_agentgirl_

Ведуча програми "Орел і решка" розповіла, що вони з Елджеем просто не були готові до сімейного життя, тому любовні стосунки зайшли в глухий кут. Разом з коханим вони поринули в сімейну історію, відсунувши на задній план всі проекти, роботу, закрившись від усіх. І спочатку їм подобалося проводити час разом, насолоджуючись статусом чоловіка і дружини. Але карантин, викликаний пандемією, погіршив ситуацію, оскільки закохані почали проводити весь свій час разом.

За словами Насті, їх сімейна історія почала негативно впливати на мотивацію до роботи, на створення нових ідей, а оскільки вони з Елджеем творчі особистості, їм потрібен був простір для натхнення і можливість вийти із зони комфорту, щоб творити.

"Хотілося відкривати нові місця, людей, надихатися на роботу. Я, крім того, що дружина Олексія, ще його друг. Розуміла, що йому теж потрібно було вийти із зони комфорту, щоб займатися творчістю", — розповіла відеоблогер.

Незабаром пара прийняла рішення тимчасово пожити окремо, але дати стосункам другий шанс. Настя зазначила, що через два тижні вони зрозуміли, що щось змінилося, і не в кращу для їх з чоловіком сторону. Але вони продовжували аналізувати ситуацію і в підсумку, все затягнулося на кілька місяців, поки закохані не усвідомили, що окремо їм краще, ніж удвох.

Івлеева зазначила, що розставання — це дуже важко й у неї залишаються сильні почуття до Олексія, просто зараз вони більше схожі на дружні, ніж романтичні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в липні минулого року Настя Івлеева і її чоловік Елджей перехворіли на коронавірус.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини