Головна Новини Зірки персона Настя Каменських пройшлася по полю повністю оголеною
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських пройшлася по полю повністю оголеною

Каменських любить дивувати публіку «гарячими» фотографіями

19 серпня 2020, 15:25 comments1626
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка Настя Каменських розбурхала соцмережу Instagram новою фотографією, на якій позує оголеною посеред поля. Знаменитість часто ділиться з підписниками яскравими кадрами, демонструючи своє підтягнуте тіло.

Настя Каменських пройшлася по полю повністю оголеною

Настя Каменских | @kamenskux

На фотографії Настя стоїть посеред поля без одягу, а в руках тримає гілочку з квітами. Таким сміливим кадром співачка викликала справжній фурор, адже її пишні стегна, спокусливі вигини фігури та "попа, як у Кім" не могли залишитися непоміченими. Менше ніж за добу її пост зібрав майже 380 тисяч лайків і захоплені коментарі шанувальників, які відзначили, що Каменських виглядає шикарно. Однак знайшлися і ті, хто розкритикував артистку за таке відверте фото.

Настя написала, що дуже любить літню пору і частенько виїжджає за місто, щоб відчути особливе усамітнення з природою. Це надає їй енергії, сил, натхнення і відкриває особливе осяяння.

Настя Каменських пройшлася по полю повністю оголеною - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська співачка Настя Каменських порадувала фанатів літніми яскравими фотографіями в короткій сукні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини