Головна Новини Зірки персона Настя Каменських похвалилася фігурою в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських похвалилася фігурою в бікіні (ФОТО)

Відома артистка Настя Каменських похвалилася своєю підтягнутою і стрункою фігурою в неоновому купальнику

22 червня 2021, 11:00 comments3097
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Настя Каменських любить демонструвати своє гарне і підтягнуте тіло. Нещодавно знаменитість порадувала підписників сонячною фотографією в купальнику.

Настя Каменських похвалилася фігурою в бікіні (ФОТО)

Настя Каменських (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала кадр, на якому приймає сонячні ванни в неоновому купальнику, демонструючи свою красиву і струнку фігуру. Настя вирішила скористатися хорошою погодою і позасмагати на задньому дворі свого будинку. Для відпочинку вона вибрала бікіні лимонного кольору, який складається з трусиків і бюстгальтера на тонких зав'язках. Волосся зірка розпустила, а свій пікантний образ доповнила сонцезахисними окулярами.

"Спасибі, Всесвіт, за ще один прекрасний день. На фото абсолютне блаженство", — підписала свій кадр Каменських.

За день публікація української артистки зібрала понад 70 тисяч лайків і захоплені коментарі від фанатів: "Дуже гарне фото!", "Настя, як завжди, неймовірна", "Нехай кожен день приносить тільки море емоцій і позитиву", "Красу нічим не зіпсувати", "Яка ти красива, Настя", — написали фоловери.

Нагадаємо, що популярна українська артистка Настя Каменських — активний користувач соціальних мереж, вона з радістю ділиться з підписниками особистими фотографіями, демонструючи яскраві та модні образи. Нещодавно співачка стала активно записувати відео для свого Tik-Tok і показала шанувальникам, як виглядає без макіяжу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома виконавиця Настя Каменських позувала в легкій міні-сукні бежевого кольору з чорним орнаментом на тлі річки, піднявши  сарафан, щоб продемонструвати стрункі ніжки та стегна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини