Головна Новини Зірки персона Найбагатша співачка України прикрасила ялинку іграшками по 1000 грн за штуку: як це виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша співачка України прикрасила ялинку іграшками по 1000 грн за штуку: як це виглядає

Зелена красуня досягає майже другого поверху будинку артистки і її сім'ї

30 грудня 2020, 22:04 comments14298
Поділіться публікацією:








Популярна українська виконавиця Камалія поділилася, які новорічні традиції є в їхній родині, а також розповіла, у скільки їм обійшлися новорічні іграшки. Ціна деяких дійсно вражає. 

Найбагатша співачка України прикрасила ялинку іграшками по 1000 грн за штуку: як це виглядає

Камалія. Фото: lux.fm

Так, співачка говорить, що прикрашання ялинки стало справжнім багатоетапним процесом. Цими подробицями вона поділилася в своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях".

Відзначається, що всього знадобилося 10 коробок ялинкових іграшок, які Камалія особисто вибирала і сортувала. Потім вона детально обмірковувала, яку іграшку куди краще повісити, щоб виглядало красиво.

Що стосується вартості іграшок, то вона різна: від 200 гривень і до 1000 за одну штуку.

"Ельфи по 1000 гривень, а є фабричні іграшки по 200 гривень. І навіть збереглася іграшка з 1980-х років, яка була на ялинці в дитинстві. Моя троюрідна сестра по батьковій лінії шиє іграшки. І клоун на нашій ялинці — її робота. Є іграшки, зроблені руками Арабелли і Мірабелли, коли вони ще ходили в садок", — сказала зірка.

Камалія (справжнє ім'я якої Наталя Вікторівна Шмаренкова) народилася 18 травня 1977 року в російському Забайкаллі. У 2003 році вона стала дружиною мільйонера Мохаммада Захура. А восени 2020 року вся їхня сім'я перехворіла COVID-19.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, головні прикмети на 2021 рік. Новий рік у нас асоціюється з теплими сімейними зустрічами, купою подарунків і вірою в справжнє диво, яке може статися в цю чарівну ніч. У кожного року є свій символ того чи іншої тварини, згідно з китайським календарем. Символом 2021-го стане Білий металевий Бик, тому давайте дізнаємося про прикмети і повір'я, які допоможуть не розлютити тварину, а залучити удачу і благополуччя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини