Головна Новини Зірки персона Найсильніший хлопчик світу народився в Україні: як він виглядає сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсильніший хлопчик світу народився в Україні: як він виглядає сьогодні

Історія найсильнішого хлопчика у світі Річарда Сандрака, який родом з України.

20 лютого 2024, 17:50 comments2917
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У вісім років Річарда Сандрака називали "маленьким Геркулесом" та найсильнішим хлопчиком світу, а його пресу могли позаздрити багато дорослих. Однак, на сучасних фотографіях важко впізнати хлопчика, який вразив світ своєю силою та мускулатурою.

Найсильніший хлопчик світу народився в Україні: як він виглядає сьогодні

Найсильніший хлопчик світу Річард Сандрак. Фото з відкритих джерел

Річард Сандрак народився 15 квітня 1992 року в Луганську, Україна. Коли хлопчику виповнилось два роки сім’я емігрувала до США. Батько Річарда був тренером з тхеквондо, а мати була фітнес-тренером. Хлопець з самого малечку почав займати спортом та розвивати м’язи, а батьки мріяли виховати нового Арнольда Шварценеггера та допомагали йому з тренуваннями.

Молодий Річард швидко здобув популярність, адже у шість років зумів зробити жим лежачи вагою 80 кг, а у вісім перевершив свій рекорд піднівши 95 кг. Уродженець України швидко став зіркою та брав участь у багатьох бодібілдерських змаганнях: "Арнольд Класік", "Містер Олімпія", "Містер США", "Ніч чемпіонів" та інші.

Життя найсильнішого хлопчика світу важко було назвати нормальним, адже йому доводилось займатись шість днів на тиждень. Крім того, мати спеціальну дієту і майже не мати друзів та дитячих забав.

Через деякий час виявилось, що батько Річарда Павло Сандрак у 2004 році був ув'язнений за домашнє насильство. Хлопець врятував матір від насильства батька, викликавши поліцію. Ця історія віддалила Річарда від батька і він припинив свої тренування. Згодом хлопець та його мати переїхали в маленьке містечко Санта-Кларіта і спробували ще кілька разів стати зіркою в США. 

У 2005 році за участю Річарда була створена програма відеотренувань для фізичного розвитку дітей. А у 2009 хлопець знявся у фільмі  "Маленький Геркулес 3D".

Найсильніший хлопчик світу народився в Україні: як він виглядає сьогодні - фото 2

Річард Сандрак у дорослому віці

Після багатьох років активних тренувань у 2015 році Річард Сандрак розповів, що остаточно покинув бодибілдинг і тепер займається лише деякими фізичними вправами. На той момент Річард заробляв на життя каскадерством та заявив, що цікавиться квантовою фізикою та сподівається працювати інженером у НАСА. Сьогодні Річарду Сандраку майже 32 роки, і його тіло мало чим відрізняється від статури більшості чоловіків, проте він радий, що може жити нормальним життям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про уродженку України, яка перемогла на конкурсі "Міс Японія". Ця ситуація викликала скандал серед японців.

Також "Коментарі" писали про сумну долю іспанської акторки, яка раніше була зіркою, а сьогодні спить на лавці в парку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини