Головна Новини Зірки персона Названа причина госпіталізації принца Філіпа
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа причина госпіталізації принца Філіпа

Очікується, що герцог залишиться в лікарні протягом кількох найближчих днів, де буде обстежений і відпочине

24 лютого 2021, 06:10 comments1462
Поділіться публікацією:

99-річний принц Філіп лікується від інфекції. Чоловік британської королеви пробуде в госпіталі кілька днів. Про це повідомляє Sky News з посиланням на Букінгемський палац.

Названа причина госпіталізації принца Філіпа

Принца Філіпа госпіталізували, фото з відкритих джерел

Принц Філіп перебуває на стаціонарному лікуванні в лондонській лікарні короля Едуарда VII. Також пресслужба королівської сім'ї повідомляє, що принц відчуває себе добре і захворювання піддається лікуванню.

У Букінгемському палаці не уточнили, від якої саме інфекції лікується принц. За наявними даними, він перебуває в гарному настрої.

Відомо, що Філіп був доставлений в лікарню 16 лютого. Рішення про його госпіталізації мало попереджувальний характер, захворювання не несло загрози для життя принца. Принц приїхав в лікарню на власному автомобілі, і не потребував сторонньої допомоги. У королівській родині уточнюють, що захворювання принца не викликане коронавірусом.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська Меган Маркл зізналася, що влітку 2020 року ці фірми з принцом Гаррі втратили другу дитину. Знаменитість розповіла, що це було звичайне липневий ранок, вона встала з ліжка, зібралася, зробила сніданок і підійшла до сина, щоб дістати його з ліжечка. Меган поміняла дитині підгузник і відчула різкий сильний біль, від якого присіла на підлогу, тримаючи сина на руках, і для того, щоб заспокоїться почала співати колискову.

Раніше, в грудні 2020 року, принц Гаррі і Меган Маркл поділилися радісною фото, вітаючи всіх з наступаючими святами. На відміну від попередніх років, коли Гаррі та Меган вітали світ монохромними листівками, на цей раз фото кольорове, з легким ефектом розмиття. На зображенні закохана пара сидить на порозі дитячого будиночка з сином Арчі на руках, а поруч знаходяться віддані домашні улюбленці — чорний лабрадор Оз і бігль Гай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини