Головна Новини Зірки персона Названа жінка з найкрасивішим обличчям у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа жінка з найкрасивішим обличчям у світі

Шелбія вже не раз опинялася в рейтингу 100 найкрасивіших жінок

3 січня 2021, 17:45 comments5018
Поділіться публікацією:

Названа жінка з найкрасивішим обличчям у світі

Яель Шелбія / Foto: Instagram / yaelshelbia

Щороку розважальний ресурс TC Candler разом з Independent Critics представляють рейтинг ТОП-100 найкрасивіших жінок. І цей не став винятком. Перемогу в ньому здобула 19-річна модель Яель Шелбія.

Дівчина очолила рейтинг жінок з найкрасивішим обличчям у світі, випередивши таких світових знаменитостей, як Лалісу Манобан, Пріянку Чопра, Галь Гадот, Андріану Гранде, Селену Гомес, Наталі Портман та інших.

При цьому, модель ізраїльського походження Яель Шелбія вже неодноразово опинялася в цьому списку, але жодного разу не отримувала перемогу. У 2017 році вона зайняла 14 місце, у 2018 — 3, а у 2019 — 2 місце.

Такою знаменною новиною Яель поділилася на своїй сторінці в Instagram, дівчина подякувала всім шанувальників на підтримку і написала, що цінує кожного. "Така красуня", "Ти найкрасивіша на світі", "От Це Да! Королева","Ти так цього заслуговуєш, дитинко","Ви дійсно дуже красива", — прокоментували фоловери.

Нагадаємо, що недавно 31-річного блогера Фелікса Чельберга, більш відомого як PewDiePie, визнали найпривабливішим чоловіком планети у 2020 році. Чоловік займається створенням роликів з описом різних комп'ютерних ігор. Популярність йому принесла флеш-гра "Happy Wheels". На його канал підписано понад 100 мільйонів користувачів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2020 році титул "найсексуальнішого актора" отримав 40-річний Сем Хьюен. За нього віддали свої голоси 914 тисяч осіб. Що стосується другого місця, то його зайняв 23-річний Хіро Файнс-Тіффін, який зіграв роль Тома Рідла в культовому фільмі "Гаррі Поттер і Принц-полукровка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини