Головна Новини Зірки персона Названа знаменитість з ідеальними сідницями, і це не Джей Ло
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа знаменитість з ідеальними сідницями, і це не Джей Ло

У цієї знаменитості тіло з ідеальними пропорціями

9 грудня 2020, 15:05
Поділіться публікацією:

Формула "золотого перетину", якою скористався відомий пластичний хірург Ріккардо Фраті, показала, що володаркою ідеальних сідниць є 40-річна британська телеведуча Аманда Холден.

Названа знаменитість з ідеальними сідницями, і це не Джей Ло

Аманда Холден / фото: Brett Cove/www.globallookpress.com

Лікар проаналізував фігури знаменитих красунь і знайшов "ідеальне співвідношення", згідно з яким сідниці, талія і груди повинні складати 3: 2: 3, в цілому те ж саме, що і параметри 90-60-90.

І виявилося, що переможницею стала Аманда Холден, а не Дженніфер Лопес, пишні форми якої служать ідеалом для багатьох жінок. До речі, попу Кім Кардашьян пластичний хірург також оцінив досить низько. Він зазначив, що у цих зірок занадто широкі стегна, тому співвідношення їх параметрів становить 2: 2: 3.

Ріккардо заявив, що телеведуча Аманда Холден має натурально тіло з ідеальними пропорціями. Зірка регулярно займається спортом (йогою, бігом, прогулянками), який допомагає їй підтримувати тіло в тонусі. До слова, саме Аманда організувала в соціальних мережах флешмоб "викинь сміття в вечірній сукні", який підтримало безліч людей по всьому світу, в тому числі й в Україні.

Нагадаємо, що у 2019 році пластичний хірург Джуліана де Сільва розрахувала по формулі "золотого перетину" зовнішність Белли Хадід і назвала її найкрасивішою жінкою у світі. А компанію їй склав Роберт Паттінсон, зірка "Сутінків", якого Джуліана назвала найкрасивішим чоловіком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американську зірку і бізнес-вумен Кендалл Дженнер минулого року визнали найпопулярнішою моделлю. Рейтинг дівчат був складений на основі їх активності в соціальній мережі та кількості підписників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини