Головна Новини Зірки персона Названо ім'я співачки, яку найбільше слухають у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я співачки, яку найбільше слухають у світі

Ця співачка повторила рекорд Вітні Х'юстон

10 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

30-річна американська зірка Тейлор Свіфт, яка минулого року увійшла в історію, як артист з найбільшою кількістю нагород від American Music Awards, побила черговий рекорд і стала однією з найбільш прослуховуваних співачок у світі. Таку інформацію надало видання Billboard.

Названо ім'я співачки, яку найбільше слухають у світі

Getty

З кожним роком Тейлор Свіфт підкорює все нові вершини, на цей раз вона "підірвала" хіт-парад Billboard 200, який вважається одним з найпопулярніших у світі. Її восьмий студійний альбом Folklore, прем'єра якого відбулася в липні 2020 року, вже шостий тиждень поспіль займає першу сходинку чарту.

До цього, пластинки співачки були не менш успішні та популярні, тому в цілому, Тейлор протрималася на вершині Billboard 200 цілих 46 тижнів, побивши рекорд американської зірки Вітні Х'юстон. На другому місці в рейтингу опинилася британська співачка Адель, яка поки протрималася на вершині хіт-параду 34 тижні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2019 році, згідно зі списком Forbes, кантрі-поп-співачці Тейлор Свіфт вдалося заробити 185 мільйонів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини