Головна Новини Зірки персона «Не могла встати»: популярна співачка травмувала шию
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не могла встати»: популярна співачка травмувала шию

Співачці довелося скасувати свій виступ

21 грудня 2020, 23:55
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка Мішель Андраде, яка недавно здивувала шанувальників новою зачіскою, зізналася, що отримала серйозну травму, через яку їй довелося скасувати свій виступ.

«Не могла встати»: популярна співачка травмувала шию

Мішель Андраде отримала травму (фото з відкритого джерела)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, що не зробила розтяжку перед репетицією свого номера і сильно пошкодила шию. Мішель зізналася, що не могла самостійно вставати з ліжка і повертати голову. Зараз її стан вже краще, але вона попередила своїх шанувальників про те, наскільки важливо перед тренуванням розтягувати своє тіло, щоб обійтися без травм.

Андраде написала, що травма стала причиною, по якій вона скасувала свій виступ, підготовлений разом з командою танцюристів на свою нову пісню Mirror. Співачка засмутилася через це, але обіцяла шанувальникам обов'язково показати цей виступ і по-справжньому запалити на сцені.

Фанати виконавиці підтримали її теплими словами: "Бажаю якнайшвидшого одужання", "Знайди класного костоправа. Видужуй! І це теж пройде обов'язково. І ти нас ще порадуєш своїми виступами! "," Видужуй скоріше, ми з тобою! "," Номер ти покажеш іншим разом і навіть крутіше "," Не переймайся, ти обов'язково станцюєш номер "," Дуже крута і талановита ", — написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно під час виступу на "Танцях із зірками" травмувався суддя шоу Влад Яма. На паркеті він танцював з солісткою групи "The Hardkiss" Юлією Санін та Дмитром Жуком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна виконавиця Віра Брежнєва розповіла, що в дитинстві у неї була серйозна психологічна травма, через яку вона не могла відчути себе красивою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини