Головна Новини Зірки персона Не може рухатися: соліст відомого гурту потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не може рухатися: соліст відомого гурту потрапив до лікарні

Сергій Танчинець має проблеми з хребтом

4 липня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Співак з  відомого  вітчизняного гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець повідомив про  проблеми, пов’язані зі здоров'ям. Соліст розповідає, що йому  допікав хребет, тому артист не мав можливості   повноцінно рухатись.

Не може рухатися: соліст відомого гурту потрапив до лікарні

Сергій Танчинець (фото з відкритих джерел)

Зараз  Танчинець звернувсь до лікарів. Його  обслідували та поклали  в стаціонар, щоб пролікуватись.  Тепер музиканту  ставлять крапельниці.

"Мій хребет, вірніше його поперековий відділ, сказав "досить" і пішов відпочивати. Нічого серйозного, але нормально рухатися і працювати стало вже зовсім важко", — зазначив артист.

Соліст групи стверджує, що  з причини  поганого самопочуття йому довелось відмінити  виступи групи в Запоріжжі, Кривому Рогу, Дніпрі та Олександрії. Колектив переніс   їх вже  на серпень.

До слова, "Без Обмежень" — український рок-гурт, що  заснували   у 1999 році в Мукачево. Склад оновлювався, але  соліст залишався незмінним. 

Також саме цей український рок-гурт   брав  участь в  шоу "Х-фактор". Він  дійшов до четвертого прямого ефіру, а після – вибув  з проекту.

Серед  популярніших пісень  гурту — "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Листопад", "Хочеш" та інші.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий французький політик потрапив до лікарніЗасновник вкрай правої французької партії "Національний фронт", екс-кандидат у президенти Франції Жан-Марі Ле Пен доставлений до лікарні. 94-річний політик переніс "легкий серцевий напад", повідомило джерело AFP. За даними Le Point, його стан оцінюється як тяжкий. Ле Пен був госпіталізований до лікарні у Парижі. Його радник Лоррен де Сен-Аффрік повідомив, що політик залишається при свідомості.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини