Головна Новини Зірки персона "Не витримаємо": Олег Винник про карантин і виступи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не витримаємо": Олег Винник про карантин і виступи

Наступний рік може виявитися для зірок не менш складним

25 вересня 2020, 19:55
Поділіться публікацією:

Нещодавно артист провів свій концерт в Одесі і поділився, яка буде його подальша творча діяльність, якщо пандемія не припиниться. Він упевнений в тому, що якщо так буде тривати і далі, то зірки українського шоу-бізнесу просто не витримають, передає видання segodnya.

"Не витримаємо": Олег Винник про карантин і виступи

Олег Винник. Фото: segodnya

У своєму інтерв'ю для каналу "Україна" артист розповів, що ніколи не буде виступати під фонограму і урізати зарплату своїй команді. Ніхто не знає, що чекає в майбутньому, але те, що наступний рік виявиться не краще — це очевидно.

"Не може одна Оля кричати на весь світ за шоу-бізнес чи хтось за якусь іншу сферу. Але у всіх одна і та ж ситуація. У нас невелика кількість персоналу, але в моєму бутті це дуже непросто. Якщо так буде продовжуватися, то ні, звичайно, не витримаємо", — каже виконавець.

Продюсер Винника Олександр Горбенко зізнається, що ситуація зараз склалася не найпростіша, тому потрібно бути готовим абсолютно до всього.

А сам Олег поділився, що він дуже цінує, коли глядачі приходять послухати концерт. Він додав, що шанувальники надихають його тим, що навіть у цей складний час знаходять причини, щоб посміхатися і веселитися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як би виглядали зірки українського шоу-бізнесу, якби стали супергероями (фото).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини