Головна Новини Зірки персона Не впізнати: Селена Гомес кардинально змінила імідж (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не впізнати: Селена Гомес кардинально змінила імідж (ФОТО)

Американська співачка Селена Гомес вирішила навесні оновити свій образ і стала платиновою блондинкою

26 квітня 2021, 13:50 comments1631
Поділіться публікацією:

Популярна 28-річна виконавиця Селена Гомес, слідом за улюбленицею мільйонів Біллі Айлиш, також вирішила змінити свою зовнішність і перефарбувалася в платинову блондинку.

Не впізнати: Селена Гомес кардинально змінила імідж (ФОТО)

Селена Гомес / фото: wallbox

На сторінці свого косметичного бренду в Instagram американська зірка опублікувала фотографію, на якій позує в футболці й з модним весняним манікюром, але увага шанувальників була зосереджено на її новому кольорі волосся. Співачка вирішила змінити свій звичний колір і перефарбувалася в блондинку.

Знаменитість зазначила, що тепер їй потрібно буде повністю оновити й свою косметичку, оскільки їй знадобляться інші відтінки губ і рум'ян, більш відповідні до її новому амплуа.

Відомо, що над її кольором волосся працювали відразу два майстри — Ніккі Лі та Ріавна Капрі, які працюють над її іміджем вже понад 10 років. Перукарі відзначили, що цей колір волосся унікальний для Селени Гомес. Вони хотіли знайти баланс між холодним відтінком волосся і її теплим відтінком шкіри. Зараз її образ виглядає більш зухвало і відмінно підходить для літа.

Шанувальники відразу ж оцінили новий імідж співачки, підкресливши, що вона стала виглядати більш жіночно і свіжо: "Дуже гарна!", "Королева", "Твоє волосся виглядає приголомшливо", "Вона така чудова", "Талановита, креативна, розумна і красива", — відзначили фоловери.

До слова, це не перший раз, коли Селена експериментує зі своєю зовнішністю. Кілька років тому вона вже фарбувала волосся в блонд, але через короткий час повернулася до свого натурального кольору.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Селена Гомес шокувала заявою про те, що подумує завершити музичну кар'єру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини