Головна Новини Зірки персона Більше ніякого зеленого: Біллі Айліш змінила імідж (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше ніякого зеленого: Біллі Айліш змінила імідж (ФОТО)

Зачіску Біллі Айліш не міняла ось уже кілька років

18 березня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Американська 19-річна зірка Біллі Айліш, яка любить дивувати публіку своїми епатажними вбраннями, несподівано змінила імідж. Фанати дивуються, чому співачка зважилася на такий крок.

Більше ніякого зеленого: Біллі Айліш змінила імідж (ФОТО)

Біллі Айлиш (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала спочатку коротке відео, на якому з'являється з білосніжними локонами, а потім і фотографію, підписавши її: "Ущипніть мене". Так, Біллі Айліш, яка вже тривалий час не змінювала зачіску, перефарбувала свої чорне волосся з неоново-зеленим корінням, обстригла чубчик і стала блондинкою.

Фанати співачки не очікували таких різких змін в її зовнішності й почали припускати, що Біллі висвітлила волосся, щоб перефарбувати їх у більш яскравий і незвичайний відтінок. Сама знаменитість свій оновлений образ ніяк не коментує.

До слова, фотографія, на якій співачка позує з новим кольором волосся, менше ніж за добу зібрала понад 16 мільйонів лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Ми любимо блондинку Біллі", "Вона може розгойдати будь-який колір і будь-яку стрижку", "Приголомшливо!", "Ти занадто гарна", "Королева", — написали фоловери.

Нагадаємо, що на початку весни свій імідж вирішила змінити не тільки Біллі Айліш, але і зірка фільму "Одного разу... в Голлівуді" Марго Роббі. Запальну блондинку тепер важко впізнати, бо заради нової ролі у фільмі вона перефарбувалася в брюнетку і підстригла волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса Пенелопа Крус здивувала новим яскравим образом. Красуня обстригла своє каштанове волосся, зробивши довгий боб з освітленим пасмами. Фанати відзначили, що зірка "Бандиток" стала виглядати більш ефектно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини