Головна Новини Зірки персона Не впізнав ніхто: що сталося з відомою акторкою з серіалу "Свати" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не впізнав ніхто: що сталося з відомою акторкою з серіалу "Свати" (ФОТО)

Людмила Артем'єва зовсім здала і здивувала фанатів своїм постарілим виглядом.

3 вересня 2024, 22:55 comments2852
Поділіться публікацією:

 Російська актриса Людмила Артем'єва, відома своєю роллю в серіалі "Свати" і підтримкою незаконної анексії Криму, рідко з'являється на публіці. Як повідомляють російські ЗМІ, днями вона все ж таки відвідала світський захід у Росії, але викликала здивування своїм зовнішнім виглядом. Користувачі мережі зазначили, що Артем'єва виглядає старшою, і деякі навіть не впізнали її.

Не впізнав ніхто: що сталося з відомою акторкою з серіалу "Свати" (ФОТО)

Людмила Артем'єва (фото з відкритих джерел)

Актриса значно змінила свій стиль: вкоротила зачіску, перестала фарбувати волосся, що надало їй посивілого вигляду. На заході вона була одягнена в довгу рожеву сорочку і чорні окуляри.

Людмила Артем'єва відома як радянська та російська актриса театру і кіно, телеведуча. Вона є активною прихильницею організації "Відродження. Золотой Век", яку деякі експерти вважають тоталітарною сектою. У 2014 році вона підтримала анексію Криму Росією, за що у 2016 році їй заборонили в'їзд на територію України на три роки через відвідування Криму.

Не впізнав ніхто: що сталося з відомою акторкою з серіалу ”Свати” (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира Зеленського. Російська акторка Тетяна Кравченко, яка виросла в Донецьку,  проте одобрює  війну  російських  загарбників в Україні,  висловила власну думку про Володимира Зеленського.

При цьому,  ця прихильниця Путіна  найбільше стала  відомою за роллю Валюхи в серіалі "Свати", який створила компанія Зеленського. Як  повідомила акторка російським  ЗМІ, вона не зрозуміла, для чого Зеленський пішов в політику. Але сама Кравченко, яку часто бачать у нетверезому вигляді, захотіла оцінити акторські здібності нашого президента. Тетяна Кравченко назвала Володимира Зеленського Наполеоном.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини