Головна Новини Зірки персона Немає нічого неможливого: Віталій Кличко розповів про свої дитячі мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Немає нічого неможливого: Віталій Кличко розповів про свої дитячі мрії

Мер столиці розповів, з яким девізом він іде по життю

10 листопада 2021, 10:43
Поділіться публікацією:

Немає нічого неможливого: Віталій Кличко розповів про свої дитячі мрії

Віталій Кличко, фото Facebook

Віталій Кличко під час передачі "В гостях у Гордона" розповів про своє дитинство, про мрії та їх реалізацію, а також поділився, як зараз живе його мама і чим вона займається. Мер Києва зізнався, що відчуває причетність до трагедії Голокосту, адже у його роді були євреї.

Кличко поділився, що його часто питають про національності, адже він народився в Киргизстані. Політик пояснив, що його батько родом із України, він був військовим авіатором. Тому сім'я часто переїжджала у різні гарнізони, у різні республіки тодішнього СРСР: Киргизстан, Казахстан, Прибалтику, Чехію.

Замолоду Віталій Володимирович як спортсмен теж об'їздив чимало країн, але зараз уже деякий час живе у Києві, каже, місто його не відпускає. Також мер розповів, що має дуже багато вражень з дитинства.

"В одному з гарнізонів ми жили біля Байканура. Ми всі (діти) мріяли бути космонавтами. Кожен запуск космічного корабля — це була подія. Ми забиралися на дах п'ятиповерхівки і дивилися запуски. На горизонті стоїть біла ракета, її підсвічують прожекторами. Після запуску залишається гарна заграва. Ракета йде по дузі в космос і всю ніч видно на небі її хвіст", — розповів Віталій Кличко.

Керівник міської адміністрації столиці каже, що проводив багато зустрічей із дітьми і завжди їм казав, що дуже важливо у житті мріяти, але також важливо робити все для того, щоб твоя мрія стала реальністю.

"Вперше я побачив бій Майка Тайсона по телевізору. Я говорив тоді хлопцям, що колись я стану чемпіоном світу, поб'ю Тайсона і заберу його пояс. Наді мною сміялися. Пройшло багато років. Я дуже радий був, коли запросив своїх однокласників (на (зустріч), з ким я дивився тоді на кухні бій, і приніс із собою той самий пояс. Пояс, яким володів Майк Тайсон, великий Мухаммед Алі, але це пояс уже належав мені. Дитяча мрія стала реальністю", — додав Кличко.

До теми про мрії Віталій Володимирович додав, що двічі намагався стати мером, але не вдавалося і втретє вийшло. Говорячи про роботу, він наголосив, що отримує від неї величезне задоволення. Також він ставить собі завдання швидко вирішувати проблеми, які є в місті.

Мер Києва сказав, що його головне кредо та улюблене прислів'я – це "Немає нічого неможливого". Саме з таким девізом він іде по життю.

Про своїх рідних Кличко відгукується дуже тепло, каже, що атмосфера у сім'ї – це дуже важливо. Наразі його матері Надії Ульянівні 72 роки, але вона молодо виглядає. Зараз Надія Ульянівна займається вихованням онуків та своїм здоров'ям, загалом веде життя пенсіонера. Віталій Володимирович на запитання про те, чи пишається вона синами, відповів, що мати дякує Богові за гарних дітей.

Віталій Кличко сказав, що хоче реалізувати важливий проект – збудувати Меморіал у Бабиному Яру. Адже він дуже важливий не лише для України, а й для світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кличко розповів, навіщо зустрічався із Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини