Головна Новини Зірки персона Несподівано: екс-дружина Джонні Деппа стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівано: екс-дружина Джонні Деппа стала мамою

Американська актриса, колишня дружина Джонні Деппа стала матір'ю, вдавшись до послуг сурогатного материнства

2 липня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

35-річна актриса, зірка фільмів "Аквамен" і "Божевільна їзда" Ембер Херд несподівано оголосила, що стала мамою.

Несподівано: екс-дружина Джонні Деппа стала мамою

Ембер Херд | Jason Kempin | Getty Images

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала ніжну фотографію, на якій позує на ліжку разом зі своїм немовлям. Колишня дружина Джонні Деппа зазначила, що ще 4 роки тому вирішила, що хоче стати матір'ю і хотіла зробити це на своїх умовах.

"Я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати про один з найважливіших аспектів нашого життя таким чином. Я сподіваюся, що ми підійшли до того моменту, коли відмова від заміжжя, для того, щоб стати матір'ю, став нормою", — написала Ембер під своїм постом.

Актриса зазначила, що її дочка з'явилася на світ 8 квітня і звуть її Уна Пейдж Херд.

Видання Page Six, посилаючись на власні джерела, повідомило, що дитину Ембер Херд народила сурогатна мати, після того, як зірка "Аквамена" дізналася, що не зможе самостійно народити малюка.

Нагадаємо, що Ембер Херд і її колишній чоловік Джонні Депп відзначилися своїм скандальним розлученням, який "підмочив" репутацію обох зірок. Їх розгляду в суді тривають вже не перший рік. Актриса звинуватила зірку "Піратів Карибського моря" в домашньому насильстві, а той не став мовчати й подав зустрічний позов за наклеп на свою адресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через розлучення з Джонні Деппом актрису Ембер Херд могли позбавити головній ролі у другій частині "Аквамена". В першу чергу, проти участі актриси у проекті, виступали шанувальники зірки "Піратів" Джонні Деппа. Вони створили відповідну петицію, де просили, щоб Ембер відсторонили від роботи в продовженні фільму-фентезі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини