Головна Новини Зірки персона Несподівано помер український актор та зірка популярних серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівано помер український актор та зірка популярних серіалів

Ігор Щербак помер з невідомої причини у віці 69 років.

17 липня 2024, 21:55 comments1976
Поділіться публікацією:

 Відомий український актор театру та кіно Ігор Щербак, який здобув популярність завдяки ролі в серіалі "Нюхач-2", помер на 69-му році життя.

Несподівано помер український актор  та зірка популярних серіалів

Ігор Щербак (фото з відкритих джерел)

Трупа "Молодого театру" поділилася сумною новиною на своїй офіційній сторінці у Facebook, хоча причина смерті актора наразі не розголошується.

Колеги Щербака висловили свої співчуття та пригадали, якою чудовою людиною він був.

"Пішов у вічність заслужений артист України Ігор Щербак. Колектив Молодого театру висловлює щирі співчуття родині актора. Ми пам'ятатимемо Ігоря як доброго друга і талановитого артиста, який завжди вмів створити навколо себе легку атмосферу творчості. Спочивай з миром, друже! Вічна пам'ять!", — зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер актор серіалу "Слуга Народу"16 липня помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі, широко відомий за роллю школяра у серіалі "Слуга Народу". На момент смерті артистові було лише 24 роки. Повідомлення про його раптову смерть з'явилося на сторінці Театру на Подолі в Instagram, де Есламі працював останні роки. 

Дар'юш Есламі народився у Києві та здобув освіту у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого, а потім поглибив свої навички на майстернях Остропольського та Чхаїдзе. Незважаючи на молодість, він встиг зарекомендувати себе в театральній сфері, виступивши в таких постановках як "Незнайомка", "Сон літньої ночі", "Комедіанти" та "Шановні божевільні". 2023 року Дар'юш зіграв у кінострічці "Капітан Бровари", що стало його дебютом у великому кіно.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини