Головна Новини Зірки персона «Ніби йшов по моїх слідах»: відома співачка розповіла про маніяка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ніби йшов по моїх слідах»: відома співачка розповіла про маніяка

Співачці довелося звернутися до психолога

13 жовтня 2020, 14:10
Поділіться публікацією:

35-річна українська співачка Анна Добриднєва заявила, що вже кілька років страждає від переслідувань маніяка, передає видання Lemonade.

«Ніби йшов по моїх слідах»: відома співачка розповіла про маніяка

Анна Добриднєва

Знаменитість зізналася, що спочатку не звертала уваги на неадекватні повідомлення, які їй надсилала ця людина, потім почала їх блокувати. Згодом вона почала відчувати страх і тривогу, тому що чоловік почав її переслідувати.

"Коли я ставила геолокацію, він тут же надсилав своє місце розташування поблизу. Ніби йшов по моїх слідах. І у мене було відчуття, що він постійно знаходиться поруч ", — розповіла артистка.

Анна зізналася, що не знає, як виглядає її переслідувач, тому почала боятися вже кожного перехожого і зрозуміла, що перетворюється в параноїка. Щоб впоратися зі своїм страхом і тривогою зірка найняла особисту охорону і звернулася за допомогою до психолога.

Експерт пояснив, що переслідувачем зірки міг виявитися сталкер — одержимий фанат, який здатний зробити реальний злочин. Тому, такі ситуації не можна ігнорувати й пускати на самоплив.

Співачка розповіла, що зараз повідомлення від маніяка припинилися і вона зробила все можливе, щоб убезпечити своє фізичне і психологічне здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачку Славу з "НеАнгелів" переслідував маніяк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини