Головна Новини Зірки персона Ніколь Кідман вперше за 20 років розповіла, як пережила розлучення з Томом Крузом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколь Кідман вперше за 20 років розповіла, як пережила розлучення з Томом Крузом

До цього часу зірка ніколи не коментувала своє розлучення

21 вересня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

 53-річна актриса Ніколь Кідман несподівано розповіла про свої стосунки та розлучення із колишнім чоловіком, актором Томом Крузом. До цього моменту зірки ніколи не коментувала представникам ЗМІ  про своє розлучення та шлюб. Про це повідомляє Fox News.

Ніколь Кідман вперше за 20 років розповіла, як пережила розлучення з Томом Крузом

Ніколь Кідман (фото з відкритих джерел)

 У 2001 році новина про розлучення пари шокувала громадськість та фанатів зірок. За словами Кідман, розлучитися запропонувала саме вона. Вона заявила, що завжди намагалася бути відкритою. Вона й досі намагається так жити. Акторка зізналася, що у шлюбі з Томом Крузом вона все частіше була настороженою, а іноді зірці було боляче.

Актори познайомилися на знімальному майданчику фільму "Дні грому". У 1990 році зірки побралися. У шлюбі вони прожили більше 10 років, а потім подали на розлучення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Ніколь Кідман стала новим обличчям відомого глянцю.Популярна актриса, зірка фільмів "Степфордські дружини" та "Інші" Ніколь Кідман прикрасила обкладинку модного глянцю. Нові фотографії знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Актриса стала зіркою обкладинки американського журналу WSJ. Magazine. Ніколь написала, що фотосесія для травневого номера проходила ще в березні, зазначивши, що з того часу ніби пройшла вічність.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Ніколь Кідман не дозволяє дітям користуватися Instagram.Ніколь Кідман, яка нещодавно зізналася, що хворіла на рак, заявила, що не дозволить своїм дочкам заводити сторінки в соціальній мережі Instagram.Попри те, що Ніколь Кідман — активний користувач соціальної мережі (за її життям стежить понад 7 млн фоловерів), вона не хоче, щоб її діти користувалися Instagram. Зараз її старшій доньці 12 років, і вона проявляє підвищений інтерес до соціальних мереж, але зіркова мама намагається всіляко її захистити від цього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини