Головна Новини Зірки персона Ну ось знову: «Чудо-жінка» показала кругленький живіт (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ну ось знову: «Чудо-жінка» показала кругленький живіт (ФОТО)

Чудо-жінка опублікувала сімейний знімок

2 березня 2021, 12:45 comments2125
Поділіться публікацією:

35-річна актриса, зіркасупергеройського фільму "Чудо-жінка" Галь Гадот зізналася, що  вагітна втретє.

Ну ось знову: «Чудо-жінка» показала кругленький живіт (ФОТО)

Галь Гадот (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому лежить на ліжку разом зі своїм чоловіком Яроном Версано і двома дочками: Альмой і Майєю. Коханий актриси дивиться в камеру і ніжно обіймає її кругленький животик. Дочки подружжя теж мило посміхаються на камеру.

Галь Гадот свій пост, який менше ніж за добу зібрав 3,8 лайків, підписала коротко: "Here we go again". Розсекречувати стать дитини та свій термін вагітності зірка "Чудо-жінки" не стала, але на фотографії видно, що вона дуже щаслива.

До слова, актрисі вдалося приховати свою вагітність на церемонії вручення "Золотого глобуса", вона постала в легкій білій міні-сукні, яке відмінно сіло на її фігуру. Тоді ніхто не запідозрив, що актриса при надії.

Шанувальники Галь Гадот почали щосили вітати її з майбутнім поповненням в сім'ї: "Вітаю гарну сім'ю!", "Яке щастя", "Вітаю! Яка красива сім'я!", "Так рада за тебе. Продовжуйте виховувати маленьких героїв", "Класні новини", — написали фоловери.

Відзначимо, що зірка "Чудо-жінки" вийшла заміж за бізнесмена Ярона Версано ще у 2008 році. Подружжя вже виховує двох дочок — Альму і Майю.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року про свою вагітність оголосила зірка фільму "Ідеальна пастка" і супермодель Емілі Ратажковскі. Зараз знаменитість перебуває на останньому місяці вагітності й щосили готується до найважливішого дня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 29-річна актриса, зірка фільмів "Нерв" і "Ми-Міллери" Емма Робертс вперше стала мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини