Головна Новини Зірки персона «Нудить від неї»: за що розкритикували одну з учасниць «Холостяка-11»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нудить від неї»: за що розкритикували одну з учасниць «Холостяка-11»

Учасницю звинуватили в тому, що вона прийшла за піаром

7 березня 2021, 09:30 comments2310
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 5 березня, стартував новий випуск "Холостяка", в головній ролі з Михайлом Залівако. За серце українського бізнесмена будуть боротися 29 красунь, серед яких відомий Instagram-блогер Надін Медведчук.

«Нудить від неї»: за що розкритикували одну з учасниць «Холостяка-11»

Надін Медведчук і Михайло Залівако / фото: СТБ

Дівчина розповіла головному герою шоу, що прийшла на проект, щоб зустріти свою любов, а не для того, щоб збільшити кількість своїх підписників.

"Я пожертвувала всім, закрила свій Instagram, який розкручувала з 2014 року. Відписка зростає з кожним днем, якщо я не веду його постійно. Але зараз мені важливі стосунки, я готова відкинути все", — відповіла Надін на питання Михайла Залівако.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала фотографію з головним героєм шоу і написала пост, в якому поділилася роздумами про те, яка жінка гідна бути коханою.

Деякі підписники блогера з радістю сприйняли новину про те, що вона візьме участь в "Холостяку", але багато знайшлося і тих людей, які звинуватили дівчину в нещирості: "Та ладно ... скільки проектів ... може пора знайти себе ... один піар", "Скільки Надя буде піаритися?", "Де Надя тільки не була ?! На які проекти тільки не ходила ?! А "Кохання" все немає!", "Дурню зрозуміло, що за піаром, скаче з проекту в проект, вже нудить від неї", "О боги, де Надін тільки не була", — пишуть фоловери.

Варто відзначити, що головним героєм нового "Холостяку" став 31-річний бізнесмен з Харкова Максим Залівако. Чоловік прийшов на проект, щоб знайти свою любов і йому дуже важливо, щоб дівчина була красивою, чесною, розумною та амбітною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за серце нового "Холостяка" прийшла боротися колишня дружина екс-глави ОП Андрія Богдана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

7 березня 2021, 15:53

Шоу-Передачу "Холостяк-11" треба перейменувати на "Холостяк і гадючник"....!!! Де продюсер цього шоу "Холостяк-11" знайшов для цієї передачі 95% такої мерзопакості...??? А може усіх цих ГАДЮК спершу на кастингу треба перепустити через психолога, психіатора та психоаналітика...??? Впевнений на 100%, що не один ХОЛОСТЯК не захоче бачити у цьому ШОУ психічно несформованих мавп з перекошеними фейсами та перевернутими очима та порно-мандох з татуюваннями...!!! Ніс по середині, очі по бокам, що ще потрібно цим мужикам...!!! Уява мавпи про себе...!!! ЦЕ ПРОТИВНО...!!! Цим дебільним низько-підлим шоу НЕ КРАДІТЬ ЧАС у глядачів, бо нічого корисного не для кого воно не несе...!!!


Новини