Головна Новини Зірки персона Обличчям будинку Gucci стала прибиральниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Обличчям будинку Gucci стала прибиральниця

24-річна афроамериканка підкреслила, що нова кар'єра ніяк не змінила її образ життя

26 лютого 2021, 05:28 comments2306
Поділіться публікацією:

24-річна афроамериканка з Англії, яка працювала прибиральницею в Лондоні, Клара Луїза, стала топовою моделлю італійського модного дому Gucci. Про це повідомляє Metro.

Обличчям будинку Gucci стала прибиральниця

Клара Луїза (фото з відкритих джерел)

Історія сучасної попелюшки почалася два роки тому, коли шеф модельного агентства FOMO Models Роб Уїлсон помітив її в натовпі. Він поцікавився, чи був у дівчини досвід роботи в індустрії моди, і запросив прибиральницю на кастинг.

Типаж дівчата сподобався експертам і її відібрали для зйомки в журналі Picton. Незабаром після цього прибиральниця з Лондона отримала контракт на участь в рекламному відеоролику Gucci.

"Це приголомшливий досвід, який змінив моє життя. Я навіть не думала, що моя зовнішність підходить для роботи у фешн-індустрії. Тепер я відчуваю, що прокладаю собі дорогу в цій галузі і зможу сказати своїм онукам, що я модель Gucci ", — поділилася враженнями Вілсон.

Нагадаємо, в Москві затримали відому модель Playboy Христину Козину. Напередодні дівчина посварилася з подругою, з якою разом відпочивала, а потім влаштувала різанину. На момент події дівчина перебувала разом з подругою в одній столичній квартирі. Дівчата веселилися і розпивали алкогольні напої. Незабаром між ними сталася сварка, яка згодом переросла в серйозний конфлікт. Дівчата були ображені один на одного і не знали міри в звинуваченнях. Христина Козина не витримала і схопилася за ніж, викрикуючи погрози про вбивство.

В результаті подруга Козіної отримала ножове поранення, крім того, у неї порізані пальці. Після інциденту дівчина звернулася в поліцію. Відому модель затримали правоохоронці. Зараз вона знаходиться під підпискою про невиїзд. Поліція вирішує питання про порушення кримінальної справи. Триває перевірка і установка деталей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Metro
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини