Головна Новини Зірки персона Один скелет: російська співачка, яка має проблеми з алкоголем, екстремально схудла (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Один скелет: російська співачка, яка має проблеми з алкоголем, екстремально схудла (ФОТО)

Російська актриса продовжує лікування від алкогольної залежності.

23 вересня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Максим, яка раніше скасувала кілька концертів через проблеми з алкоголем, викликала занепокоєння серед своїх шанувальників через різкі зміни у зовнішності. Пропагандистські ЗМІ повідомляють, що під час медичного обстеження стало очевидно, що співачка сильно схудла.

Один скелет: російська співачка, яка має проблеми з алкоголем, екстремально схудла (ФОТО)

Співачка МакSим (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram Максим опублікувала фотографію, на якій видно її струнку фігуру, що викликало чимало обговорень. Окрім цього, зірка вирішила скоротити кількість гастролей, щоб більше часу присвячувати лікуванню та своїй родині, зазначають російські пропагандисти.

Один скелет: російська співачка, яка має проблеми з алкоголем, екстремально схудла (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка припинила лікування від алкоголізмуРосійська  виконавиця МакSим, яка так і не висловилась з приводу продовження війни в Україні, яку розпочала країна-агресорРФ, тільки закликаючи  всіх до миру, публічно зізналась, що  має залежність від алкоголю і раніше почала лікування. 

Відповідаючи на запитання PeopleTalk,  співачка  сказала, що намагалась  лікуватись в клініці, але це не дало потрібного результату.

Зараз,  скориставшись  порадами друзів, МакSим їздила на ретрит до республіки Киргизстан і навіть проживала на березі озера Іссик-Куль у юрті,  ще захоплювалась  практиками. Тепер  співачка хоче кардинально змінити своє життя, хоче просто вірити і жити, насолоджуючись кожною миттєвістю.

Також "Коментарі" писали, що російська співачка оголосила про паузу у творчостіРосійська виконавиця МакSим, яка  не провела декілька концертів з причини  сильного сп'яніння, оголосила про паузу в кар'єрі та припиняє концерти.

Як  інформує  пропагандистський  телеграм-канал Mash,  співачка  таки продовжуватиме  співати на  корпоративах, але, використовуючи  фонограму. Причиною  називають наслідки від  лікування алкогольної залежності  і складність з виступом наживо.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини