Головна Новини Зірки персона Одружений 73-річний Барі Алібасов чекає дитину від коханки
commentss НОВИНИ Всі новини

Одружений 73-річний Барі Алібасов чекає дитину від коханки

Барі Алібасов зізнався, що зараз дуже закоханий

23 листопада 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Одружений 73-річний Барі Алібасов чекає дитину від коханки

Барі Алібасов / фото: Usoev Gennadiy / Legion-Media

Відомий музикант і продюсер Барі Алібасов приголомшив шанувальників новиною, що скоро втретє стане батьком. Малюка йому народить 31-річна коханка Вікторія, яка працює його помічницею.

73-річний Алібасов опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому лежить на дивані обійнявшись зі своєю молодою коханою. У своїй публікації музикант написав, що вони чекають на дитину, і він навіть не підозрював, що у свої роки  буде когось любити настільки сильно і яскраво. Він також подякував Вікторії за те, що вона з'явилася в його житті.

Фоловери неоднозначно відреагували на новину, багато хто вважає, що це неправда і що Алібасов вирішив просто "хайпанути": "Старий пень", "Молодець Вікуля, відіжме все у Барі", "Кошмар який!!! Уже не знаєте, на чому хайп зловити!", "Дешевий хайп", "Чекаємо. Скоро побіжить по шоу цирк влаштовувати", — прокоментували користувачі мережі.

Відомо, що наразі 73-річний музикант офіційно одружений на Лідії Федосєєвій-Шукшиній, але розлучний процес вже йде. До слова, в шлюбі Алібасов був шість разів і виховує двох дітей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Шуфутинський взяв за дружину танцівницю, молодшу за нього на 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини