Головна Новини Зірки персона Оксана Марченко: «Кращі ліки для тіла - біг, а для душі - звернення до Бога»
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко: «Кращі ліки для тіла - біг, а для душі - звернення до Бога»

Оксана Марченко зізналася, як ставиться до пластичних операцій

16 вересня 2020, 17:00 comments2082
Поділіться публікацією:

Відома телеведуча Оксана Марченко майже щодня тренується, не має упереджень щодо пластичних операцій за медичними показаннями і дотримується у своєму житті головного правила "Ніколи не здаватися! Я все зможу". Про це сама зірка розповіла в інтерв'ю "КП в Україні" .

Оксана Марченко: «Кращі ліки для тіла - біг, а для душі - звернення до Бога»

"Я не стану сповідатися, але життя кожної людини не таке просте, як здається. Новий день дарує виклики і випробування, — зізналася вона. — Діти нас не чують, діти на нас дивляться. Хочу для них бути прикладом стійкості, чесності, мужності, щоб у важкі періоди сумнівів, розчарувань і втрат у них був мій приклад: ніколи не здаватися".

Оксана Марченко: «Кращі ліки для тіла - біг, а для душі - звернення до Бога» - фото 2

Телеведуча, зазначила, що тренується 5-6 разів на тиждень. Винятком є знімальні дні. А на питання про ставлення до пластичних операцій відповіла прямо: "Ставлюся нормально. Не варто тільки плутати операції для "поліпшення" чогось і операції за медичними показаннями".

Наприклад, за словами Оксани Марченко, багато жінок після кесаревого розтину знають про проблему зі шкірою над швом. Її не можна ніяк прибрати: ні тренуванням, ні дієтами. Допомогти здатна тільки пластика.

"Але це окрема тема. Сподіваюся, в одному з моїх фільмів поговоримо про це, — пообіцяла телеведуча. — А в цілому, найкращі ліки для тіла — біг, а для душі — звернення до Бога ".

Оксана Марченко: «Кращі ліки для тіла - біг, а для душі - звернення до Бога» - фото 3

Нагадаємо, Оксана Марченко — відома телеведуча програм "Доброго ранку, Україно!", "УТН-Панорама", "Моя професія", політичного ток-шоу "Час", "Україна має талант", "Х-фактор". Автор відомого документального циклу "Імена", учасниця п'ятого сезону шоу "Танці з зірками". З 2003 року — дружина відомого політика, нині народного депутата і голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Мама двох дітей.

Як повідомлялося, телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини