Головна Новини Зірки персона Оксана Марченко розповіла, чому насправді пішла з «Танців з зірками»
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко розповіла, чому насправді пішла з «Танців з зірками»

Перед проектом "Танці з зірками" дружина голови Політради ОПЗЖ Віктора Медвечука тренувалася по шість годин на день протягом півроку

25 червня 2020, 14:41 comments8045
Поділіться публікацією:

Оксана Марченко по шість годин в день проводила на паркеті, щоб підготуватися до прямих ефірів "Танців з зірками". А під час самого проекту їй довелося, і зовсім, танцювати на знеболюючих. Про це дружина голови Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука розповіла в інтерв'ю виданню "Страна.uа".

Оксана Марченко розповіла, чому насправді пішла з «Танців з зірками»

Проект "Танці з зірками" для Оксани Марченко – це шоу не про танці, а про людей, які виходять з зони комфорту.

"Я отримала травму ще перед початком шоу, далі танцювала на знеболюючих. Тепер знаю, що можу взагалі все, мені все до снаги. Я ніколи не боялася ніякої праці. Це дуже складна праця, і зрозуміло, що за півроку ніхто не може навчитися танцювати, як професіонал. Але це шоу – не про танці. Це шоу про людей, які виходять з зони комфорту", – розповіла телеведуча.

За її словами, вона тренувалася півроку до початку проекту по шість годин на день.

"Я сама спортивна людина, тренуюся по п'ять разів на тиждень з тренером. Спеціально для танців додатково брала уроки у педагогів-танцюристів. Танцювальні кроки неприродні для тіла в звичайному житті. У тій же румбі або ча-ча-ча з'являється таке відчуття, що в тебе коліна вивертаються навиворіт. По ідеї навантаження і складність танців потрібно було збільшувати поступово, щоб не "вбивати" ноги, але мені випадали складні танці. Я вийшла на пік своєї форми тільки до контемпорарі, але вважала за потрібне піти", – розповіла Оксана Марченко.

Телеведуча відзначила — те, що вона покинула проект, було пов'язано із травмою, а не з хвилею хейта навколо її імені та імені Віктора Медведчука.

"Я б продовжувала працювати, незважаючи на інформаційний негатив. Але танці ускладнювалися, а два переломи на ребрах погано зросталися. Я отримала травму ще до першого ефіру, коли ми репетирували складну підтримку. Але танцювала на знеболюючих всі ці сім тижнів. Перед тренуваннями їздила до лікаря, який обколював мені спину. Це було дуже важко. Лікар сказав, що я ризикую на місці переломів отримати проблеми зі здоров'ям, так що це було медичне рішення", – підсумувала Марченко.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, як дружина Віктора Медчедчука відноситься до Мінських угод.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини