Головна Новини Зірки персона Оксана Марченко: У моєму Instagram чортам місця немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко: У моєму Instagram чортам місця немає

Дружина голови Політради партії «Опозиційна платформа ‒ За життя» Віктора Медведчука миттєво розбирається з хейтерами в соцмережах, відправляючи їх в бан

25 червня 2020, 14:05 comments2026
Поділіться публікацією:

Телеведуча Оксана Марченко розповіла, де зараз спілкується зі своїми шанувальниками і чому відправляє своїх хейтерів в бан. Найчастіше у якості майданчика для спілкування дружина голови Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука використовує Instagram, а також власний YouTube-канал. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Страна.uа".

Оксана Марченко: У моєму Instagram чортам місця немає

"У мене є чудовий профіль в Instagram. Вважаю, що це дуже чесна штука. Там я відповідаю на запитання своїх підписників, піднімаю теми, які їм цікаві", — говорить Марченко.

А ось з хейтерами зірка вчиняє жорстко.

"Всі тролі у мене сидять тихенько або йдуть в бан. В моєму Instagram вседозволеності місця немає: там порядність править бал, тому чортам там місця немає", — попередила телеведуча.

Також з її творчістю шанувальники можуть познайомитися на YouTube-каналі, де Оксана Марченко публікує свої старі й нові роботи. А от про плани на майбутнє говорить так:

"Що до майбутнього, то ніхто не знає, що Господь готує для кожного з нас. Але після оплесків життя тільки починається".

При цьому дружина Віктора Медведчука просить не називати її "колишньою", оскільки сама себе такою не вважає.

"Я не звикла говорити про себе в минулому часі. Я не можу бути колишньою. Можу бути тільки майбутньою. Все попереду", – сказала Оксана Марченко.

Нагадаємо, з 2007 року Оксана Марченко була автором і ведучою "Шоу Оксани Марченко", суть якого ‒ надання реальної допомоги героїням, які потрапили в безвихідне становище і втратив надію на вирішення важливих життєвих проблем.

У 2009-2014 роках Оксана Марченко була ведучою шоу "Україна має талант". З 2010 по 2016 рік ‒ незмінною ведучою "Х-Фактору". У 2017 році стала ведучою програми "Час будувати" на телеканалі "Інтер", а в 2018-му стала учасницею шоу "Танці з зірками".

До речі, раніше "Коментарі" розповідали, чому насправді Оксана Марченко покинула телепроект "Танці з зірками".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини