Головна Новини Зірки персона Олена Кравець припинила виступи у "Кварталі 95": стала відома особиста причина актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Кравець припинила виступи у "Кварталі 95": стала відома особиста причина актриси

У актриси загострилася кропив'янка

14 грудня 2022, 10:25 comments3765
Поділіться публікацією:

Українська актриса комедійного жанру Олена Кравець вирішила поки що відмовитися від продовження участі у всіх проектах "Квартал 95" через проблеми зі здоров'ям. Як передає видання "Коментарі", в інтерв'ю Маші Єфросініної зірка нагадала, що має кропив'янку. Останнім часом хвороба почала знову давати себе знати, тому Кравець було некомфортно перебувати в кадрі.

Олена Кравець припинила виступи у "Кварталі 95": стала відома особиста причина актриси

Олена Кравець. Фото: із відкритих джерел

Олена уточнила, що поки не робить прогнозів, коли знову може розпочати улюблену роботу та відновити зйомки. Проте вона вдячна колегам, що поставилися до її вирішення з розумінням.

"Я взяла паузу, але поки що не знаю, на який термін. Мені було дуже приємно, що всі мене зрозуміли. Вони знають мене вже багато років і бачили, що зі мною відбувається", — зазначила Олена.

Зараз Кравець є ведучою проекту "Тихий вечір". Вона розповіла, що з початком повномасштабної війни по-особливому почала дивитися на життя, цінувати кожен прожитий день, тож зараз вирішила зайнятися своїм здоров'ям, відклавши роботу на потім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт миру. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту світу та завершення російської агресії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – британська розвідка повідомляє – через провали в Україні напруга серед військових РФ дійшла до верхівки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини