Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська показала новий стильний образ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська показала новий стильний образ (ФОТО)

Перша леді України Олена Зеленська привітала всіх із Різдвом і продемонструвала новий елегантний образ

8 січня 2022, 14:25 comments1587
Поділіться публікацією:

Олена Зеленська продовжує демонструвати чудове почуття стилю. Перша леді України привітала християн із Різдвом і доповнила своє привітання святковою листівкою, показавши своє нове вбрання.

Олена Зеленська показала новий стильний образ (ФОТО)

Олена Зеленська (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram дружина президента України побажала, щоб у кожному домі був затишок, добро, спокій, а у душі та навколо – мир.

Своє чуттєве привітання вона доповнила фотографією, на якій стоїть біля новорічної ялинки та тримає у руках іграшку. Олена Зеленська позувала у вовняному жакеті з приталеним силуетом білого кольору без ґудзиків і коміра. Свій образ вона доповнила намистом із перлів і золотими сережками.

Олена Зеленська показала новий стильний образ (ФОТО) - фото 2

"Як можна бути такою красивою, розумною та доброзичливою одночасно!", "Шикарне фото", "Ви просто неймовірна", "З Різдвом Христовим, всіх благ вам", "Взаємно! З Різдвом!", "Спасибі. І вашу родину зі святами, здоров'я й успіхів", — зазначили у коментарях підписники.

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на конференції "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави" у новому діловому образі. Вона була одягнена у костюм-трійку, обравши колірну гаму "вареного лосося".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дружина президента України Олена Зеленська розповіла, які ідеї вдалося втілити у життя за два роки розвитку "України без бар'єрів".

Читайте також, що у листопаді 2021 року дружина гаранта нашої країни Олена Зеленська побувала у столиці Західної України. Для подорожі вона обрала стильний образ. Перша леді була одягнена у чорний строгий костюм-трійку, який вигідно виділяв її серед представників львівського товариства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини