Головна Новини Зірки персона Ольга Бузова сказала «так» Потапу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ольга Бузова сказала «так» Потапу

Бузова повідомила, що вони з Потапом будуть телефонувати один одному для того, щоб на відстані записати спільну пісню

16 листопада 2020, 17:23
Поділіться публікацією:

В недалекому майбутньому вітчизняний шоу-бізнес чекає незвичайне співпраця.

Ольга Бузова сказала «так» Потапу

Фото: abnews.ru

Популярна російська співачка Ольга Бузова відповіла на пропозицію записати спільну пісню і знятися в кліпі Потапа і MOZGI.

Слід почати з того, що Олексій Потапенко (Потап) звернувся до знаменитості з пропозицією співпраці. У короткому відеозверненні Потап прохає дописувачів якомога більше відзначати співачку, щоб вона побачила цю пропозицію.

"Передайте Ользі Бузовій великий привіт. Хлопці, друзі ласка, знайдіть її в Інстаграмі, Тік Тоці, в YouTube і напишіть. "Оля, а як тобі фіт (скорочення від англ."За участі")", — повідомляє лідер групи MOZGI. "Якщо вона відгукнеться, а вам сподобалася ця ідея, це буде дуже цікаво".

Група також пообіцяла створити суперхіт спеціально для дівчини.

Спочатку Ольга вважала жартом пропозицію від українського виконавця, але схоже на те, що шанувальники змогли її переконати. Сьогодні Бузова повідомила позитивну відповідь у своїх сторіс в Інстаграмі.

"Я обіцяла Потапу подумати за ці вихідні, розкинути мізками. Він другий тиждень пропонує фіт", — повідомляє співачка. "Чому б ні? Ольга Бузова і MOZGI, це вже цікава "колаба". Потап, я говорю так! "

Бузова повідомила, що вони будуть телефонувати один одному для того, щоб на відстані записати спільну пісню.

"Коли у мене з'явиться пісня з MOZGI, жодна людина не зможе сказати, що у мене немає мізків", — пожартувала російська артистка.

"Все-таки яка потужна сила аудиторії. Хлопці спасибі! Бузова і MOZGI — цей дует відбудеться", — повідомив Потап і запропонував залучити фанатів до написання хіта.

Також дівчина зазначила що давно є прихильницею Насті Каменських, а з групою MOZGI хотіла б познайомитися. А Потап, в свою чергу, заінтригував всіх, що вже має напрацювання, які стануть основою для нової пісні за участю Бузової.

Раніше видавництво "Коментарі" писали про те, що Потап висміяв ЗМІ за неуважність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини