Оля Полякова розповіла, на чому економить під час карантину

За період карантину епатажна блондинка Оля Полякова почала відмовляти собі в брендових речах

Відома співачка Ольга Полякова розповіла в інтерв'ю виданню "Отдохни" про свій 2020-й рік. Виявляється, скандальній блондинці, довелося економити в зв'язку з карантином. В першу чергу знаменитість почала відмовляти собі в покупці брендового одягу та взуття. За словами Полякової, зараз ці речі виявилися непотрібними.

Співачка прогнозує, що так звана "брендоманія" невдовзі стане непопулярною.

"Раніше ти купував кофту Yves Saint Laurent і носив її 15 років, а зараз навіщо 15 років носити кофту? Вона вже в наступному сезоні набридне." - пояснює свою думку Полякова.

Зірка шоу-бізнесу зізналася, що має 14 натуральних шуб, які вона влітку зберігає в холодильнику. Проте ні одну з цих шуб Полякова не одягала останні два роки, адже натуральне хутро давно вийшло з моди.

Нагадаємо, що Оля Полякова зараз бере участь в програмі "Маска", де вона постійно дивує глядачів та фанатів сміливими образами. На початку грудня зірка змінилася до невпізнання. Це підтвердили фотографії, які вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі. Епатажна та скандальна співачка перетворилася на милу, тендітну Барбі. Навіть найпалкіші фанати не одразу можуть розпізнати, що на фото їхній кумир.

Сайт "Коментарі" також повідомляв, що акторка з серіалу "Величне століття" Пелін Карахан опублікувала фото в Інстаграмі, на якому вона показує свою ялинку. Зірка прикрашала новорічне дерево разом з робітниками приватного дизайнерського агентства. Мусульманка Пелін, яка зіграла Міхрімах — дочку Роксолани і султана Сулеймана, цим жестом показала, що їй подобаються різдвяні європейські традиції.