Головна Новини Зірки персона Зірка "Величного століття" показала, як готується до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Величного століття" показала, як готується до Нового року

Ялинку акторки прикрашало приватне дизайнерське агентство

21 грудня 2020, 17:55 comments1857
Поділіться публікацією:

Акторка з серіалу "Величне століття" Пелін Карахан опублікувала фото в Інстаграмі, на якому вона показує свою ялинку. Зірка прикрашала новорічне дерево разом з робітниками приватного дизайнерського агентстваПелін, яка зіграла Міхрімах  — дочку Роксолани і султана Сулеймана, цим жестом показала, що їй подобаються різдвяні європейські традиції.

Зірка "Величного століття" показала, як готується до Нового року

Фото: clutch.ua. Турецька акторка Пелін Карахан показала свою ялинку

Пелін зізналася, що любить святкове дерево з самого дитинства. Дівчина отримує задоволення кожного разу, коли дивиться на ялинку.

Проте дівчина — мусульманка. Переважна частина її прихильників теж сповідують цю релігію, тому вони не розділили радість зірки. Дехто навіть написав, що Пелін не варто показувати свою любов до немусульманським свят.

Нагадаємо, що зараз акторці 36 років. Окрім "Величного століття" Пелін знімалася у фільмі "Джемаль" та серіалах "Мрійники",  "Досить", "Ворог в моєму домі".

Раніше повідомлялося, що американська зірка Аріана Гранде, показала серію знімків зі своїм коханим Далтоном Гомесом і оголосила, що виходить заміж. На своїй сторінці в соцмережі Instagram співачка опублікувала "домашні" фото, на яких позує в обіймах свого бойфренда. Також Аріана показала каблучку з діамантом і перлиною, яку оцінюють в 350 тисяч доларів (майже 10 млн гривень). Аріана і Далтон не соромляться демонструвати свої почуття на камеру.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що українська співачка Анастасія Приходько викликала поліцію для своєї доньки. Зірка попросила аби правоохоронці провели повчальну бесіду з її старшою дочкою щодо життя. Жінка вважає, що її дітям пора дізнатися, що світ  "не складається з рожевих поні, тіктока, і фіалок".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини