Головна Новини Зірки персона Онкохвора відома російська акторка впала в кому
commentss НОВИНИ Всі новини

Онкохвора відома російська акторка впала в кому

Стан Анастасії Заворотнюк почав погіршуватися

4 квітня 2024, 23:20 comments1620
Поділіться публікацією:

Російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк знаходиться в комі. Про це інформують російські ЗМІ.

Онкохвора відома російська акторка впала в кому

Анастасія Заворотнюк (фото з відкритих джерел)

Як вони стверджують, стан онкохворої акторки почав погіршуватись. Після  багатьох операцій і курсів хіміотерапії лікарям довелось занурити її в медикаментозний сон.

Також зараз  Анастасії  Заворотнюк не видно  в соціальних мережах. При цьому, нещодавно їй виповнилось 53 роки, але її ніхто не вітав, навіть найближчі люди.

Дочка  хворої зірки — Анна Заворотнюк — останнім часом також  нічого не повідомляє про стан здоров'я своєї матері. Тому офіційної інформації щодо стану здоров’я акторки немає.

Як відомо, Анастасія Заворотнюк вже декілька років бореться з онкологією. Через хворобу вона  веде  відлюдний спосіб життя, бо соромиться показуватись  на люди.

Через те, що хвороба зірки прогресує, повідомляли, що  онкохворій акторці залишилось жити недовго. Лікар повідомив їй невтішний прогноз і сказав, що лікування хворій не допомогло,  тому залишилось їй зовсім небагато.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька Заворотнюк розізлилася на питання про стан здоров'я онкохворої матері. Донька  важко хворої російської зірки Анастасії Заворотнюк Анна дуже розчарована питаннями та репліками, які надсилають їй підписники в соціальних мережах. Адже всі вони мають відношення до недуги, від якої потерпає її мама. Російська модель вже традиційно відповідає на запитання  на своїй сторінці в соціальних мережах.

 Хтось із користувачів відверто зацікавився чи притаманний дівчині страх, що особисто з нею може повторитись така ж  ситуація, як з російською актрисою?  Анна відповіла питанням на питання, відверто запитавши чи є страх в автора питання, що і з ним може статись така сама болісна ситуація? Що це за запитання, шокована менша Заворотнюк.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини