Головна Новини Зірки персона Оновлено склад «ВІА Гри»: як виглядають нові учасниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлено склад «ВІА Гри»: як виглядають нові учасниці

Такий вибір вокалісток став для глядачів несподіванкою

9 листопада 2020, 14:00 comments1570
Поділіться публікацією:








Глядачам представили новий склад "ВІА Гри" — однієї з найпопулярніших жіночих груп, яка виступає на сцені вже 20 років. Продюсер колективу Костянтин Меладзе познайомив шанувальників з новими учасницями. Це сталося в програмі "Вечірній Ургант", опублікованій на YouTube-каналі.

Оновлено склад «ВІА Гри»: як виглядають нові учасниці

фото @viagra_official

Відомий продюсер підкреслив, що секрет популярності "ВІА Гри" протягом стількох років може полягати в тому, що її склад постійно змінюється. Мелазде зізнався, що, коли в групу приходять нові дівчата — це найцікавіший період, тому що він надихається новими ідеями, в результаті чого з'являються "вибухові" хіти. А коли склад колективу довгий час не змінюється, Костянтин зазначив, що починає "скисати".

Меладзе також підкреслив, що раніше учасниць "ВІА Гри" він просив більше танцювати, а зараз — співати.

В складі групи тепер будуть виступати: 19-річна співачка Софія Тарасова, Ксенія Попова і 24-річна Уляна Синецька (в групі з 2018 року).

Нагадаємо, що у 2013 році відбулося музичне шоу "Хочу в" ВІА Гру ", переможцями якого стали: Еріка Герцег, Анастасія Кожевнікова і Міша Романова. Згодом, дівчатка стали залишати колектив і останньою це зробила Еріка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс- "ВІА Гра" розповіла про домагання свого вітчима.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

костатнтин милазде

21 вересня 2021, 11:03

Анатасия россшанская Елена мисюра Адель шадвунова диана шимановськая

костатнтин милазде

21 вересня 2021, 11:00

новий кастинг шоу хочу виа гру фильнал юлияна лукашева ольга сансевич Егевния насонова карина фазлиева татьяна царик дария царителли Алена каримская юлия товойнен наталья полуэктнова мария гончарук лилия ликун диана иванницская

костатнтин милазде

25 липня 2021, 09:36

диана иванницская мария гончарук Адель шадвунова Алена каримская юлия товойнен наталья полуэктнова карина фазлиева татьяна царик Елена пищикова эльвира Абрудльманова Анатасия россшанская наталья бурова юлияна лукашева ольга сансевич Егевния носова


Новини