Головна Новини Зірки персона Онук Пугачової таємно приїхав до Росії: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Онук Пугачової таємно приїхав до Росії: яка причина

Нікіта Пресняков приїжджав до РФ, щоб вирішити питання з нерухомістю

29 травня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російський  виконавець  Нікіта Пресняков, що  поїхав з країни-терористки РФ ще на початку  повномасштабної  війни в Україні, проживати в Сполучені Штати, недавно навідавсь  в рідну країну.

Онук Пугачової таємно приїхав до Росії: яка причина

Нікіта Пресняков (фото з відкритих джерел)

Як інформують пропагандистські російські видання, менший Пресняков  займається продажею дачі своєї бабусі  Алли Пугачової.

Як  інформують  поінформовані джерела, Алла Борисівна  лишила внуку Нікіті  у спадок  котедж на Істрі, який  до цього виставляли на продаж за 225 млн рублів,  проте  тепер  співак  зменшив ціну вдвічі.

"Повернувся в Росію одним днем, щоб виставити дачу на продаж. Мабуть, Микиті дуже потрібні гроші. Пугачову ми тут не бачили багато років. Відтоді, як віддала дачу онукові, більше сюди не їздить. Або не бере ніхто, або ж дачу продають відразу два агентства — одне за 132 млн, інше — за 125", — повідомили сусіди Примадонни.

Звичайно, пропагандистські видання заявляють, що у Преснякова проблеми з грошима, тому він спішить продати нерухомість, проте, найімовірніше, внук Алли Борисівни хоче як швидше позбутись всього, що має в країні-окупантці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путіну пропонували привітати Аллу Пугачову з ювілеєм. Декілька  високопоставлених  посадовців, що входять до  близького оточення  Володимира Путіна, запропонували господарю Кремля, що розпочав криваву війну  в Україні, поздоровити Аллу Пугачову з ювілеєм. 

Як повідомляє  російське видання "Кремлівська табакерка", недавно під час зустрічі  з кількома посадовцями, Путін  і його гості обговорили творчість артистів, які поїхали з Росії. При цьому  згадували і про легендарну Пугачову, яка називала  росіян рабами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини