Головна Новини Зірки персона "Оргазми, які змінюють життя": відома співачка випустила секс-іграшку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Оргазми, які змінюють життя": відома співачка випустила секс-іграшку

Британська зірка Лілі Аллен завжди була дівчиною без комплексів

22 жовтня 2020, 19:59
Поділіться публікацією:

Лілі Аллен ніколи не була скромницею, але навіть її найвідданіших шанувальників здивував той факт, що вона випустила власну секс-іграшку. Про це пише видання lux.

"Оргазми, які змінюють життя": відома співачка випустила секс-іграшку

Лілі Аллен. Фото: cosmo.ru

Так, нещодавно виконавиця розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах пост, в якому написала, що не соромиться відверто говорити на інтимні теми. Також в своєму повідомленні фанатам вона чесно зізналася, що любить мастурбувати, і закликає всіх дівчат не соромитися робити це.

І Лілі настільки захопилася темою сексуального життя, що вирішила піти ще далі: випустити іменну секс-іграшку. І ось, задумане стало реальністю: спільно з компанією Womanizer знаменитість створила пікантний пристрій, який повинен подарувати покупцям "оргазми, які змінюють життя".

"Жінкам не слід соромитися своєї сексуальності, і всі ми заслуговуємо отримувати задоволення. Сподіваюся, ця маленька іграшка допоможе вам в цьому", — заявила Аллен.

”Оргазми, які змінюють життя”: відома співачка випустила секс-іграшку - фото 2
”Оргазми, які змінюють життя”: відома співачка випустила секс-іграшку - фото 3
”Оргазми, які змінюють життя”: відома співачка випустила секс-іграшку - фото 4

Варто зазначити, що штучка вже надійшла в продаж, купити яку можна на офіційному сайті. Ціна іграшки становить 89 фунтів стерлінгів (або ж 3 250 гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи може мастурбація зруйнувати стосунки між партнерами. Якщо вірити статистиці, то більшість партнерів забороняють своїй другій половинці дивитися порно чи мастурбувати, тому що вони впевнені в тому, що це може погано позначитись на їхніх стосунках. Сексолог Емілі Морзе в своєму подкасті "Sex with Emily" поділилася, що це зовсім не так.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини