Головна Новини Зірки персона Орландо Блум поскаржився на інтимне життя з Кеті Перрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Орландо Блум поскаржився на інтимне життя з Кеті Перрі

Народження дочки змінило пріоритети в житті пари

23 березня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

44-річний відомий актор, зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Володар кілець" Орландо Блум розкрив деякі деталі свого особистого життя зі співачкою Кеті Перрі, яка нещодавно народила йому дочку.

Орландо Блум поскаржився на інтимне життя з Кеті Перрі

Орландо Блум (фото з відкритих джерел)

Актор в недавньому інтерв'ю відверто зізнався, що з появою малятка їх життя сильно змінилася, як і основні пріоритети. Тепер Кеті та Орландо приділяють дитині більшу частину свого часу, відсуваючи свої потреби на другий план. На питання, наскільки часто вони з коханою займаються сексом, актор відповів, що дуже мало.

Це не перший раз, коли зірка "Піратів" ділиться подробицями свого інтимного життя. До зустрічі з Кеті Перрі, за словами Орландо, він утримувався від сексуальної близькості шість місяців. І така стриманість допомогла йому краще зрозуміти жінок і змінити ставлення до них. Але така практика не дуже добре впливає на здоров'я, тому слідувати своєму прикладу вони нікому не радить.

Відзначимо, що Орландо Блум і Кеті Перрі разом з 2016 року і мільйони шанувальників з нетерпінням чекали їхнього весілля, яке повинне було відбутися влітку 2020 року. Але коханим довелося відмовитися від своїх планів через пандемію коронавірусу. Подейкують, що пара не стала чекати, поки закінчиться карантин і таємно узаконила свої стосунки. Але ні Орландо, ні його кохана це поки ніяк не прокоментували.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці серпня 2020 року 35-річна Кеті Перрі народила Орландо Блуму дочку, яку назвали Дейзі Дав. Це перша спільна дитина знаменитостей, і первісток для американської співачки. А ось в актора вже є син Флінн від попереднього шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини