Головна Новини Зірки персона Остап Ступка вперше прокоментував журналістам свою "п'яну" ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Остап Ступка вперше прокоментував журналістам свою "п'яну" ДТП

Ступка відмовився розповісти будь-які подробиці

5 квітня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Відомий  український артист  Остап Ступка  дав відповідь  журналістам  ТСН після інформації  про те, що 4 квітня, перебуваючи  в стані алкогольного сп'яніння, він вчинив  дружньо-транспортну пригоду.

Остап Ступка вперше прокоментував журналістам свою "п'яну" ДТП

Остап Ступка (фото з відкритих джерел)

Репортери   каналу хотіли  вияснити у  винуватця  подробиці події. Але Ступка   не  мав бажання підтверджувати  цю дорожню пригоду чи спростовувати її. Актор коротко відповів, що  не коментуватиме  те, що відбулось.

"Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати", — відповів  Остап  телерепортерам.

За інформацією журналістів ТСН,  4 квітня пізнього  вечора  актор на власному автомобілі  таранив припарковане на зупинці  авто, де знаходився  його власник.  Після ДТП  потерпілого  водія завезли в лікарню, в нього  численні травми.  Актора-винуватця аварії   затримали поліціянти. Вже є інформація,  що винуватець знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

При цьому тепер, ймовірно, Остап  Ступка знаходиться  вдома. Але щодо  актора-порушника   відкрили кримінальну справу. Ступці загрожує реальний термін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ. Відомий  кіноактор Олександр Печериця, як тільки почалось повномасштабне російське вторгнення, відразу записавсь  до лав ЗСУ. Він зізнається, що як і всі, мав страх, проте не міг  поступити  по-іншому. Ще він зазначив, що  для нього — це особиста війна, і висловив подяку батькам, що  виховали його  українцем. Олександр Печериця народивсь в  Санкт-Петербурзі, проте за якийсь час  батьки разом зі своїм сином  переїхали в місто Краматорськ.. Саме в Україні він здобув акторську освіту.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

6 квітня 2023, 05:31

"Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати" Джерело: https://stars.comments.ua/ua/news/person/ostap-stupka-vpershe-prokomentuvav-zhurnalistam-svoyu-p-yanu-dtp-710693.html © Comments.ua Остап Ступка вперше прокоментував журналістам свою "п'яну" ДТП ТО ДЕ ТУТ КОМЕТ?


Новини