Головна Новини Зірки персона Пародист Юрій Великий розповів про перші години війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пародист Юрій Великий розповів про перші години війни

Українського коміка розбудив телефонний дзвінок у перші години війни. Юрій Великий, як і більшість киян зіткнувся з великими чергами на заправках та понад місяць їздив на 40 літрах палива.

3 лютого 2023, 17:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гуморист Юрій Великий зустрів війну в Києві у власному ліжку, як і більшість українців. Як зазначає пародист сон моментально розвіявся. Про те, як зустрів війну Юрій Великий розповідає портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю українського коміка.

Пародист Юрій Великий розповів про перші години війни

Гуморист Юрій Великий

24 лютого російські війська здійснили повномасштабне вторгнення в Україну з кількох напрямків. Жителі по всій Україні прокинулись від вибухів або дзвінків друзів та родичів, які їм повідомили про війну.

Український комік, який робить пародії на відомих політиків, зокрема Олександра Лукашенка, Володимира Путіна, Володимира Зеленського розбудив телефонний дзвінок, який і розповів про початок російського вторгнення.

"Мене розбудили телефонним дзвінком і повідомили, що нас бомблять. Зайшов у Телеграм – у групу авторів "Кварталу", і побачив, що з 4 ранку там вже близько 160 повідомлень. Було зрозуміло, що все серйозно. Сон моментально розвіявся, і я пішов збирати тривожну валізку", — згадує Юрій Великий.

Гуморист зізнався, що не раніше обдумував про те, що необхідно взяти та скласти під час початку війни, проте автомобіль так і не заправив і в перший день війни відстояв в черзі за паливом.

"Не хотілося вірити, що воно знадобиться, але був до цього готовий. А от заправити машину не встиг. Ще й думав напередодні увечері залити повний бак, але уже поспішав додому – дуже хотілося спати. Тож 24 лютого довелося відстояти довжелезну чергу протягом двох годин. На цих 40 літрах пального катався майже півтора місяці", — розповів український пародист.

Повне інтерв’ю українського коміка Юрія Великого можна прочитати на поталі "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини