Головна Новини Зірки персона Павло Зібров розкрив секрет своєї пенсії: "Я багатий пенсіонер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Зібров розкрив секрет своєї пенсії: "Я багатий пенсіонер"

Як живе народний артист: Зібров про свою пенсію та життя після 60

6 червня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Павло Зібров, відомий український виконавець та володар звання народного артиста, у нещодавньому інтерв'ю YouTube-каналу Анжеліки Рудницької розкрив суму своєї поточної пенсії, яка тепер становить 8300 гривень.

Павло Зібров розкрив секрет своєї пенсії: "Я багатий пенсіонер"

Народний артист України розповів про розмір своєї пенсії

Порівнюючи своє фінансове становище з іншими пенсіонерами, Зібров заявив.

“У нас пенсії такі убогі. Ми по закордонах поїздили, і дивишся, як у них на лайнер, на круїзи йдуть пенсіонери... Я ж теж на кшталт пенсіонер. Ну, типу. У мене вже є навіть книжечка, що я пенсіонер. Починали з дуже смішної суми. Нині вже підняли. Починалося з 2500, потім чотири із чимось. Зараз – 8300. Ну, більш-менш порівняно з 2800 по 3 тис. – то я багата людина. , — сказав Зіброва.

Артист також зазначив, що незважаючи на підвищення пенсії з початкових 2500 гривень, сума все ще здається йому недостатньою порівняно з тим, як забезпечують людей похилого віку в інших країнах.

За словами Зіброва, його початкові очікування від пенсії як у народного артиста були набагато вищими. Артист визнав, що думав отримуватиме не менше 50 тисяч гривень. Проте реальність виявилася менш райдужною, і навіть якби пенсія сягала такої суми, для нормального життя Зіброву потрібно було б близько 200 тисяч гривень на місяць.

"У мене стільки енергії та ідей, що я просто не можу собі дозволити сидіти без діла," – поділився артист, зазначивши, що продовжує активно займатися концертною діяльністю та викладанням, незважаючи на свій пенсійний вік.

Раніше “Коментарі” писали, що тисячі українських пенсіонерів, котрі не припиняли трудову діяльність після виходу на пенсію, незабаром відчують приємні зміни у розмірі своїх щомісячних виплат. За інформацією Пенсійного фонду України (ПФУ), ці пенсіонери автоматично отримають підвищені пенсії у червні , а також доплату за минулі два місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини