Головна Новини Зірки персона Перемагав Мухаммеда Алі: в США помер легендарний боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемагав Мухаммеда Алі: в США помер легендарний боксер

Боксер не зміг перемогти онкологічне захворювання

7 лютого 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

На 68-му році життя перестало битися серце американського боксера, олімпійського чемпіона Леона Спінкса. Йому не вдалося перемогти онкологічне захворювання.

Перемагав Мухаммеда Алі: в США помер легендарний боксер

Помер Леон Спінкс (фото з відкритих джерел)

У 2019 стало відомо, що у знаменитості діагностований рак простати четвертої стадії. Він переніс кілька операцій і пройшов курс реабілітації, але на жаль, захворювання так і не відступило. Обставини його смерті не повідомляються.

Відомо, що Леон Спінкс зайнявся професійним боксом в 1977 році й через рік отримав титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, перемігши американського боксера-професіонала Мохаммеда Алі. Цей поєдинок за версією журналу "Ринг" отримав статус "бій року". Втім, Мохаммед Алі не зміг змиритися з поразкою і зажадав реваншу, який без зусиль виграв.

Відзначається, що Леон Спінкс пішов у відставку в 1995 році з рекордними 26 перемогами, 17 ураженнями та трьома нічиїми. Після закінчення кар'єри у нього почалися матеріальні труднощі, і він зайнявся низькокваліфікованою працею. В кінці 1990-х він кілька разів був притягнутий до кримінальної відповідальності за дрібні правопорушення.

У 2012 році у боксера діагностували скорочення мозку, яке, за словами лікарів, ймовірно, було викликане ударами, які він отримував під час своєї кар'єри. Також Спінкс двічі ув 2014 році був госпіталізований в одну з лікарень Лас-Вегаса для операції через проблеми з черевною порожниною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 4 лютого на 102-му році життя помер Михайло Суркіс, батько бізнесменів, власників футбольного клубу "Динамо" Григорія та Ігоря Суркісів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини