Головна Новини Зірки персона Періс Хілтон поділилася подробицями непристойних пропозицій
commentss НОВИНИ Всі новини

Періс Хілтон поділилася подробицями непристойних пропозицій

За словами зірки Періс Хілтон, надходять непристойні і лякають пропозиції

18 березня 2021, 06:02
Поділіться публікацією:

У новому епізоді подкасту Hot Ones Періс Хілтон розповіла, які непристойні і лякають пропозиції надходять на її адресу.

Періс Хілтон поділилася подробицями непристойних пропозицій

Періс Хілтон (фото з відкритих джерел)

"У мене величезний список всяких пропозицій. Але одне з них було дуже дивне — мені запропонували випускати квасоля Періс Хілтон. Вони показали мені макет упаковки — це була рожева банка з моєю фотографією, на якій я тримаю квасоля. Я сказала їм тоді: "Не знаю, це якось не в'яжеться з тим, що я випускаю. Я ж не випускаю їжу", — розповіла Періс Хілтон.

За словами зірки, надходять непристойні пропозиції, які її лякають :

"Компанія хотіла зробити секс-ляльки Періс Хілтон, які б виглядали в точності як я. Я сказала їм: "Знаєте що, це останнє, на що я погоджуся". Звичайно ж, я відмовилася. Мені навіть не віриться, що вони прийшли і запропонували мені таке. Жах", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Москві затримали відому модель Playboy Христину Козину. Напередодні дівчина посварилася з подругою, з якою разом відпочивала, а потім влаштувала різанину. На момент події дівчина перебувала разом з подругою в одній столичній квартирі. Дівчата веселилися і розпивали алкогольні напої. Незабаром між ними сталася сварка, яка згодом переросла в серйозний конфлікт. Дівчата були ображені один на одного і не знали міри у звинуваченнях. Христина Козина не витримала і схопилася за ніж, викрикуючи погрози про вбивство. В результаті подруга Козіної отримала ножове поранення, крім того, у неї порізані пальці. Після інциденту дівчина звернулася в поліцію.

Відому модель затримали правоохоронці. Зараз вона знаходиться під підпискою про невиїзд. Поліція вирішує питання про порушення кримінальної справи. Триває перевірка й установка деталей. Крім участі в багатьох проектах Playboy, дівчина веде свій блог в інстаграмі під ніком "Блондинка твоєї мрії".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Hot Ones
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини