Головна Новини Зірки персона Перша леді України вкотре вразила стилем: Зеленська прибула до Лондона на церемонію коронації Чарльза ІІІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України вкотре вразила стилем: Зеленська прибула до Лондона на церемонію коронації Чарльза ІІІ

Дружина президента України Олена Зеленська візьме участь у коронації Чарльза ІІІ, що відбудеться 6 травня. Свій візит до Великобританії та Північної Ірландії перша леді України розпочала з Лондона

5 травня 2023, 12:05 comments3107
Поділіться публікацією:








Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Офіс президента.

Перша леді України вкотре вразила стилем: Зеленська прибула до Лондона на церемонію коронації Чарльза ІІІ

Олена Зеленська. Фото з її Telegram

Там, Зеленську привітно зустрів прем’єр Британії  та його дружина Ріші Сунака Акшата Мурті.

"Перша леді України подякувала Британії за підтримку України, зокрема за організацію Євробачення спільно з українськими партнерами. Олена Зеленська також відзначила ще одну важливу подію — Конференцію з питань відбудови України, яка відбудеться в червні поточного року в Лондоні", — повідомили в Офісі президента.

Також, вона уже встигла відвідати одну з найбільших бібліотек світу – британську бібліотеку, де зберігається понад 170 млн артефактів. І серед них -100-тисячна українська колекція. Там дружина президента України, зустрілася з українськими дітьми, що тимчасово, спільно з батьками, проживають в Британії.

"Британська бібліотека поповнилася українською книжковою поличкою – творами літератури, філософії історії, які дають двом народам змогу краще розуміти одне одного. Разом з українськими дітьми, які знайшли прихисток від війни в Британії, відзначили відкриття читанням захопливих історій від українських авторів. Цей день, який почався із зустрічі на Даунінг-стріт і продовжився прекрасною літературою, – частина щоденної співпраці між нашими країнами", — написала Зеленська у Telegram.

Для першого дня перебування у Лондоні та публічних зустрічей Олена Зеленська обрала стильний, стриманий костюм у темно-синьому відтінку: блейзер – подовжений, а брюки – прямі класичні, зі складками- стрілками. Доповнила образ перша леді України чорними туфлями на підборах. Із аксесуарів вона обрала – не надто виразні сережки, середнього розміру.


  

До слова, на церемонію коронації Чарльза ІІІ представників з Росії та Білорусі не запросили.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — як українці можуть оформити допомогу при народженні дитини перебуваючи за кордоном. Якщо, під час тимчасового перебування за кордоном, в українців народилася дитина, документи на призначення допомоги можна подати онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини