Головна Новини Зірки персона Підтримують Путіна: хто з відомих українців втік до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримують Путіна: хто з відомих українців втік до Росії

Вони підтримують Росію, незважаючи на те, що народилися в Україні

7 листопада 2023, 22:15 comments1718
Поділіться публікацією:

В нашій країні другий рік  продовжується російське  повномасштабне  вторгнення. Чимало українських артистів  захищають свою країну,  інші стали   волонтерами, а  деякі з них вибрали найлегшу дорогу  — втікли на територію країни-агресорки. Про  зірок, які  тепер виконують серенади РФ, пише "УНІАН"

Підтримують Путіна: хто з відомих українців втік до Росії

Багато українських знаменитостей втекли до Росії (фото з відкритих джерел)

Анна Трубецька

Співачка, яка брала участь в  "Голосі країни" та "Х-факторі" Анна Трубецька  ще  здається зовсім недавно заявляла , що Настя Каменських і Тіна Кароль –  для неї кумири.  Анна   співала їх  шлягери на  сцені своєї країни і навіть обіймалась  зі знаменитостями. Але після того, як почалась війна,  Трубецька  прийняла рішення  будувати кар'єру в РФ. Дівчина  виїхала в країну-агресорку  і  тепер   виступає на російському ТБ. Тепер Анна вихваляє Ларису  Доліну  і Миколу Баскова.

Оксана Байрак

Оксана Байрак, хоч і завоювала популярність в  своїй країні, ніколи не любила  її. Військове вторгнення  її застало в Одесі,  отже режисер  пережила  часті ракетні удари. Але переконати   росіян виступити проти війни вона не бралась. Режисерка забрала свої речі і  виїхала в РФ — туди, звідки бомблять її рідну Одесу.  Зараз вона виспівує серенади господарю Кремля  Володимиру Путіну, який  ще й погрожує   українцям ядерною зброєю.

Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко

Популярні "Кролики" Данилець і Моїсеєнко не припиняють виступати в РФ ні після  того, як почався військовий  конфлікт  на Донбасі, ні після повномасштабної війни в Україні. Вони  там   виступають за  омиті кров’ю  рублі. Але нещодавно  гумористи  були на траурній церемонії по Ніні Матвієнко в Києві. Як вони з’явились  в  своїй країні — нез'ясовано.

Ружена Рубльова

Акторка Ружена Рубльова  минулого року стала колаборанткою. Актриса дала згоду   працювати з представниками російської окупаційної влади  в Херсоні, забувши про те, що 2021 року їй присвоїли звання "Народна артистка України". 

Юрій Бардаш

Продюсер Юрій Бардаш  переїхав  до РФ вже під час повномасштабної війни   в Україні. Він заявив, що приїде на  рідну землю тоді , як російські  окупанти  увійдуть до  Києва. Ще  він  повідомив, що швидко матиме  паспорт РФ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто з українських зірок взяв російський паспорт


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини