Головна Новини Зірки персона Писав музику до "Гардемарин": помер відомий композитор
commentss НОВИНИ Всі новини

Писав музику до "Гардемарин": помер відомий композитор

Віктор Лебедєв є автором музики до найвідоміших радянських фільмів

12 березня 2021, 05:02
Поділіться публікацією:








11 березня в Санкт-Петербурзі, Росія, пішов з життя знаменитий радянський композитор, музичний педагог Віктор Лебедєв. Про смерть 86-річного композитора повідомили представники законодавчих зборів Санкт-Петербурга.

Писав музику до "Гардемарин": помер відомий композитор

Віктор Лебедєв (фото з відкритих джерел)

Віктор Лебедєв є автором музики до найвідоміших радянських фільмів.

Він народився 5 січня 1935 року в Ленінграді. У 1960 році закінчив Ленінградську консерваторію по класу фортепіано і органу. З цього ж року вів викладацьку діяльність в Ленінградському державному інституті культури ім. Н. К. Крупської. Віктор Лебедєв написав музику до 50 кінофільмів, в тому числі до відомої картині "Гардемарини, вперед!" і продовження "Віват, гардемарини!".

Нагадаємо, 2 березня, стало відомо про смерть популярного українського актора і режисера Івана Марченко. Життя артиста обірвалося у віці 44 років. Звістка про смерть актора оприлюднила студія дубляжу, з якою співпрацював Марченко, LeDoyen Studio: Після тривалої запеклої боротьби зі страшною хворобою нас покинув талановитий актор, режисер і прекрасна людина Іван Марченко. Світла пам'ять. Нам тебе буде дуже не вистачати ", — сказано в повідомленні. Повідомляється, що артист тривалий час боровся з онкологічним захворюванням, а саме рак кісток. Після інтенсивного і тривалого лікування захворювання відступило, проте потім повернулося. Іван Марченко народився 27 лютого 1977 року в Харкові, де і закінчив акторський факультет. Тривалий час він відзначався на сцені столичного Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки.

За свою акторську кар'єру Іван Марченко знявся в декількох десятках фільмів і серіалів, серед яких популярні стрічки: "Ментовські війни. Одеса", "Свати-6", "Повернення Мухтара", "За все тобі дякую", "Час гріхів", " рідні люди "," Останній кордон "," Зовсім інше життя "і багатьох інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини