Головна Новини Зірки персона Пішов із життя автор легендарного хіта "My Heart Will Go On"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов із життя автор легендарного хіта "My Heart Will Go On"

Творець "My Heart Will Go On" Вілл Дженнінгс помер у віці 80 років

8 вересня 2024, 16:55
Поділіться публікацією:

Вчора у своєму будинку в Тайлері, штат Техас, помер легендарний автор пісень Уілл Дженнінгс, відомий насамперед завдяки хітам My Heart Will Go On та Up Where We Belong . Про його смерть повідомила The Hollywood Reporter з посиланням на його опікунку Марту Шеррод. За словами Шеррод, останні роки Дженнінгс зазнавав серйозних проблем зі здоров'ям, проте точна причина смерті не була озвучена.

Пішов із життя автор легендарного хіта "My Heart Will Go On"

Помер автор хіта My Heart Will Go On із фільму «Титаніка»

Дворазовий лауреат премії "Оскар"

Вілл Дженнінгс двічі був удостоєний премії "Оскар" за найкращу пісню до фільму. У 1983 році він отримав свою першу нагороду за композицію Up Where We Belong , написану до фільму "Офіцер та джентльмен". Другий "Оскар" прийшов в 1997 завдяки роботі над My Heart Will Go On для фільму "Титанік". Композицію виконала Селін Діон і вона миттєво стала глобальним хітом. Ця пісня принесла Дженнінгсу також премію "Золотий глобус" та безліч інших нагород.

Музична спадщина

Творчість Вілла Дженнінгса охоплює понад 325 фільмів та телешоу, включаючи такі відомі картини, як "Як Грінч вкрав Різдво", де прозвучала його пісня Where Are You Christmas? . За свою кар'єру Дженнінгс співпрацював з такими зірками, як Вітні Х'юстон, Мерайя Кері та Джиммі Баффет, створюючи безсмертні хіти, які стали частиною культурної спадщини.

Початок кар'єри

До приходу у світ кіно та музики, Дженнінгс викладав у Техаському університеті та інших навчальних закладах. Його дебют у Голлівуді відбувся у 1976 році, коли він повністю зосередився на написанні музики для фільмів.

Раніше "Коментарі" писали, що 20 серпня, найстаріша людина у світі , іспанка Марія Браньяс Морера, померла уві сні у віці 117 років. Про смерть Марії Браньяс повідомила її родина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини